DENON AVR-3311 3D

Status
Not open for further replies.

STHEOFI

New member
6 September 2010
77
Αθήνα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝIΣΧYΤΗΣ DENON AVR-3311 3D 7X165WATT ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 . Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ , ΕΓΓΥΗΣΗ , ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ MANUAL.
TIMH 1000 EYΡΩ

Φιλε μου στη διευθυνση που εβαλες :
α) Ο denon κανει 1050+εξοδα αποστολης = ?
β) Στη συγγεκριμενη διευθυνση δεν καταφερνα με τιποτα να τελειωσω την παραγγελια .
γ) Με το θεμα εγγυησης τι κάνεις ?
δ) Στην ελλαδα η καλυτερη τιμη που βρηκα ειναι 1350 + εξοδα αποστολης (για εκτος αττικης).
Σε καθε περιπτωση ομως οποιος ενδιαφερεται σοβαρα, ας μου στειλει pm ή να με παρει τηλ. να μιλησουμε. Πιστευω θα τα βρουμε. Ο ενισχυτης ειναι εξι μηνων ολοκαινουργιος, σε χρωμα μαυρο, με την εγγυηση

"Due to the price and nature of this product it is not eligible for delivery"

το λεει ξεκαθαρα,για αυτο δεν μπορεις να ολοκληρωσεις την παραγγελια,

πριν πεταξουμε μια τιμη απο ενα ασχετο δικτυακο καταστημα για να κανουμε παζαρι,καλο θα ηταν να διαβαζουμε και οσα ειναι γραμμενα στη σελιδα,εχει παραγινει το κακο με τις αγγελιες και τους εξυπνακηδες

πριν πεταξουμε μια τιμη απο ενα ασχετο δικτυακο καταστημα για να κανουμε παζαρι,καλο θα ηταν να διαβαζουμε και οσα ειναι γραμμενα στη σελιδα,εχει παραγινει το κακο με τις αγγελιες και τους εξυπνακηδες
Σωστός και καλό θα ήταν να γράφουν και να σχολιάζουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται για καποια αγγελια και μονο γιαυτήν . Καλή Ανάσταση!!!

Απάντηση: Re: DENON AVR-3311 3D

+1
Αλλωστε η παραπάνω ιστοσελίδα αναγράφει:
Item out of stock

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!! ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ (ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
ΣΕ ΑΛΛΟ THREAD ΠΟΥΛΑΩ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ (CONRAD JOHNSON 2X200).

Ο ενισχυτης πουληθηκε.
Ευχομαι Γιαννη μου καλες ακροασεις.
Παρακαλω να κλεισει η αγγελια!!!!!! Ευχαριστω

Status
Not open for further replies.