Denon AVR-3808

Marvel656

Established Member
9 May 2013
118
καλησπερα ποια θα ηταν μια λογικη τιμη για μεταχειρισμενο ενισχυτη denon avr 3808?

Re: denon avr 3808

Εξαρτάται σε τι κατάσταση είναι εμφανιακά και λειτουργικά. Tον έχεις βρει και ρωτάς; Πόσο στον δίνουν; Πάνω από 400 ευρώ πιστεύω δεν αξίζει καθώς με λίγα παραπάνω παίρνεις καινούριο και με δύο εξόδους hdmi αν έχεις δύο οθόνες.

ειναι σε ραφι σε καταστημα οσον αφορα την τιμη καμια 250 πιστευω.τι λες? παρολα υατα κανε καμια προταση.

Καλημερα vader αξιζει λες σαν ενισχυτης?για πες μου την αποψη σου.

Και βεβαια αξιζει και τα 250 ευρω αν πραγματι τον δινουν τοσο ειναι μεγαλη ευκαιρια, σιγουρεψου ομως για τη λειτουργικη του κατασταση.

Θα ηταν καλυτερα να κινηθω προς τον Denon AVR-X2000 ? αυτος ειναι στα 379 καινουργιος.τι κερδιζω και τι χανω εαν επιλεξω τον 3808.

Moνο τα καινουργια ψηφιακα καλούδια (3d,πιο πολλές hdmi κλπ).
Ενισχυτικά ειναι πολυ πιο μπροστά ο 3808 , οπως και σε ποιοτητα κατασκευής.
Αν δεν σε νοιαζει το 3d και τα airplay κλπ κλπ , πάρε τον 3808 ,αφου τον τεσταρεις πρώτα.
Value for money εξαιρετικο εχει ο Χ4000 αλλα κοστίζει παραπανω.

Last edited:
Ας μου πει κάποιος αν ξέρει:
Ο γιός μου πατώντας διαφορα κουμπιά στο Remote, γύρισε τον ενισχυτή στο Zone 2, όπου δεν υπάρχει τίποτα συνδεδεμάνο.
Μπαίνοντας στον AV μέσω Web Inrterface, τον έβαλα πάλι στο Main Zone.
Όμως το Remote εξακολουθεί να δίνει εντολές στη Zone 2 (καμιά αντίδραση απ' τον ενισχυτή). Τα μόνο κουμπιά στο Remote που δουλεύουν, είναι τα On και Off.
Ξέρει κανείς πως επαναφέρω το Remote σε Main Zone?
Ευχαριστώ, Καλή Ανάσταση.