Denon BluRay DBT-3313UD

Re: Denon Blu Ray DBT-3313UD

Αν έχω καταλάβει σωστά το συγκεκριμένο δεν κάνει αποκωδικοποίηση, μιας και δεν έχει εξόδους 5.1

Αν το θέλεις για να το συνδέσεις αναλογικά σε ενισχυτή, τότε δεν σου κάνει.

Σαν player και σαν ποιότητα κατασκευής πρέπει να είναι αξιόλογο. Η Denon έχει παράδοση.....

Σαν χαρακτηριστικά δεν δικαιολογούνται.

Σαν ποιότητα κατασκευής ίσως. Δες το βάρος του ενός, δες και του άλλου. Πάντως η Denon από παλιά είχε υψηλές τιμές στα player.

Αν ήταν να προτείνω πηγή με τιμή >1.000 ευρώ, θα πρότεινα αυτό:

http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=1&lm_3=131&pid=528

Αν ήταν να προτείνω πηγή με τιμή >1.000 ευρώ, θα πρότεινα αυτό:

http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=1&lm_3=131&pid=528

Να σου πω... μπορεί να κάνω και λάθος αλλά να μου πεις την γνώμη σου. Αυτό έχει και ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές. Το Denon είναι transport, δηλαδή έχει μόνο έξοδο hdmi. Αφού έτσι κι αλλιώς την αποκωδικοποίηση την κάνει ο AV μου ο οποίος είναι αρκετά καλός (Yamaha Z7). Άρα αγοράζοντας το oppo δεν ξαναπληρώνω πάλι τους αποκωδικοποιητές ? Δηλαδή θα έχω δύο συσκευές που θα μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά. Εξάλλου για ποιον λόγο να βάλω 8 διαφορετικά καλώδια από το player στον AV τη στιγμή που μπορώ να το κάνω με ένα hdmi ?

Να σου πω... μπορεί να κάνω και λάθος αλλά να μου πεις την γνώμη σου. Αυτό έχει και ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές. Το Denon είναι transport, δηλαδή έχει μόνο έξοδο hdmi. Αφού έτσι κι αλλιώς την αποκωδικοποίηση την κάνει ο AV μου ο οποίος είναι αρκετά καλός (Yamaha Z7). Άρα αγοράζοντας το oppo δεν ξαναπληρώνω πάλι τους αποκωδικοποιητές ? Δηλαδή θα έχω δύο συσκευές που θα μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά. Εξάλλου για ποιον λόγο να βάλω 8 διαφορετικά καλώδια από το player στον AV τη στιγμή που μπορώ να το κάνω με ένα hdmi ?

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το player μόνο για αναπαραγωγή δίσκων BluRay και σύνδεση σε πολυκάναλο μέσω HDMI, τότε ναι, δεν χρειάζεσαι το OPPO.

To OPPO εκτός από BD player είναι εξαιρετικό ως cd/sacd player λόγω των sabre dacs που διαθέτει, καθώς και πολύ καλό media player. Διαθέτει και balanced εξόδους....