DENON DVD-A1XV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

tsoulfas panagiotis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,046
Καλησπερα παιδια,μολις εκλεισα το συγκεκριμενο player κ το περιμενω σε καμια βδομαδα.Εχει καποιος να επισημανει κατι?Κατι να προσεξω?Κατι σχετικα με τις ρυθμισεις,οτιδηποτε θα ειναι βοηθιτικο ωστε μην ξεκινησω το ψαξημο απο το 0

μήπως πρέπει να ρωτήσεις καλύτερα στην κατηγορία dvd-players?

Αρκετά παλιότερα είχα το A1, πολύ στιβαρή και ογκώδης κατασκευή, τα είχε προσέξει όλα η εταιρεία. Για τις ρυθμίσεις --> οι ειδικοί της εικόνας είναι πολλοί στο avclub.

ΟΚ,θα το βαλω σ'αυτη την κατηγορια,απλα ελεγα σαν αρκετα εξειδικευμενο μηπως εδω πετυχαινα περισσοτερους "ειδικους".Σ'ευχαριστω πολυ

Θυμάμαι Παναγιώτη πάντως ότι στο dvd-audio only δισκάκια, ο ήχος ήταν 5 φορές καλύτερος από άλλα φορμα, αν κι αυτό έχει δυνατότητα dvd-audio, βρες υλικό θα ξετρελλαθείς!

οχι εγω το δικο μου το εκλεισα απο internet κ το περιμενω να ερθει,εγω το πηρα φθηνοτερα....Αυτο ειναι φιλου

Απάντηση: Re: DENON DVD-A1XV

Θυμάμαι Παναγιώτη πάντως ότι στο dvd-audio only δισκάκια, ο ήχος ήταν 5 φορές καλύτερος από άλλα φορμα, αν κι αυτό έχει δυνατότητα dvd-audio, βρες υλικό θα ξετρελλαθείς!
+ 1