Depopulation and Eugenics...

η φαρμακοποιος μου μου ειπε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ το εμβολιο για την καινουρια γριπη

και δεν ειναι συνωμοσιολογος - Λιακοπουλος κλπ

εκανα ομως της απλης ...

τωρα για τον υδραργυρο αν ειναι μεσα στα εμβολια γιατι ειναι ( τι σκοπο εχει ειπανε ποτε ? )

ειναι βεβαιο οτι ειναι επικινδυνο

τοτε πως παιρνουν αδεια ?

η φαρμακοποιος μου μου ειπε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ το εμβολιο για την καινουρια γριπη

και δεν ειναι συνωμοσιολογος - Λιακοπουλος κλπ

εκανα ομως της απλης ...

τωρα για τον υδραργυρο αν ειναι μεσα στα εμβολια γιατι ειναι ( τι σκοπο εχει ειπανε ποτε ? )

ειναι βεβαιο οτι ειναι επικινδυνο

τοτε πως παιρνουν αδεια ?

H ερώτηση είναι κρίσεως, βέβαια και είναι επικίνδυνο, όπως και άλλα πολλά που δεν θα έπρεπε να έχουν....γιατί όμως λές οτι έχει υδράγυργο, πως το διαπίστωσες???

Σκοπός είναι η ανοσοκαταστολή....

Last edited:
http://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_(film)

Φυσικά πρόκειται για το ντοκιμαντέρ των Luke Meyer και Andrew Neel, New World Order, για την "συμμορία των 100" και τις καλοσυνάτες ιδέες τους....

Βέβαια όλα έχουν ένα μέτρο και μια λογική, οπότε φιλτραρετε το....έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία πάντως....

H ερώτηση είναι κρίσεως, βέβαια και είναι επικίνδυνο, όπως και άλλα πολλά που δεν θα έπρεπε να έχουν....γιατί όμως λές οτι έχει υδράγυργο, πως το διαπίστωσες???

Σκοπός είναι η ανοσοκαταστολή....

Να αυτοδιορθωθώ λοιπόν, σκοπός για την περιεκτικότητα σε υδράγυργο(που απο ότι φαίνεται τον χρησιμοποιούν ακόμα, Σπύρο), είναι για να μετρήσουν τα σωματίδια των μικροβίων, γιατί έχουν αφαιρέσει το "κέλυφος" του ιού, απάλλαξαν το γεννετικό υλικό και για να ξέρουν πόσα ιικά σωματίδια έχουν, το κάνουν με το να τα συνδέουν με τα μόρια υδραργύρου.