Destiny

Έπαιξα το Beta χθες στο PS3. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα από το όλο concept. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά η αρχική εντύπωση με άφησε κάπως ασυγκίνητο και κάπως μπερδεμένο όσον αφορά στο ποιος είμαι και τι πρέπει να κάνω.

Έπαιξα το Beta χθες στο PS3. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα από το όλο concept. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά η αρχική εντύπωση με άφησε κάπως ασυγκίνητο και κάπως μπερδεμένο όσον αφορά στο ποιος είμαι και τι πρέπει να κάνω.
Εισαι σιγουρος?
Γιατι δεν βρηκα πουθενα να εχει ανακοινωθει beta ειναι πολυ νωρις!

Τι την ηθελα την beta....καταστροφή.... add to cart :flipout: Πάει θα τιναξω το πορτοφόλι... στον αέρα. Αύγουστο έχει Diablo, Σεπτέμβριο destiny, Οκτώβριο nba 2k15....καλά αυτό είναι κάθε χρόνο στο πρόγραμμα... μέχρι το 2k65 :BDGBGDB55:, μετά driveclub και βλέπουμε. Τι καλά.. που δεν είχε παιχνίδια το ps4 :flipout:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, μόνο που εγώ όντως μιλάω για το Destiny :D:D:D

Έπαιξα στην πρώτη beta πριν από ενάμιση μήνα στο PS4. Έπαιξα κάνα μισάωρο όπου βολόδερνα σε ένα περίεργο μέρος και πυροβολούσα ό,τι κινείται, μέχρι που το έκλεισα και ξανάβαλα το WatchDogs... :)

Πιθανώς βεβαίως το παιχνίδι να είναι πολύ πιο βαθύ και να μην πήρα χαμπάρι του τι συμβαίνει, όμως δύσκολα θα σκάσω 50-60 δολλάρια βάσει αυτού που είδα.

και εγω χθες επαιξα χθες κανα δίωρο την open beta στο PS4. Να πω οτι ενθουσιάστηκα, οχι... Αυτό το concept με τον πυργο που πας μιλάς με άλλους, κανεις recruit ,γεμίζεις τα οπλα σου ,εξοπλίζεσαι και μετά επιλέγεις αποστολές co-op δεν μου "κάνει".

Σαν FPS ,τυπικά καλό θα ελεγα. Ωραία γραφικά (δεν φτάνει killzone shadowfall πάντως), χαμηλό frame rate (30fps,αλλα σταθερό) που το κανει αρκετά κουραστικό αφού η κίνηση φαίνεται σπαστή οταν η καμερα πανάρει, ο ηχος καλος με ωραια μουσική υπόκρουση και ηχητικά εφέ.

Σαν concept, ειναι μια προσπάθεια να αλλάξει την λογική και τον τρόπο που παίζεις Online και να αποκολληθεί απο το κλασσικο team deathmatch , capture tha flag, domination κτλ, αλλα sorry, ορκίζομαι στα κλασσικά game modes :p

Οι αποστολές που ειχε στην Γη (old russia) λιγο βαρετές μου φάνηκαν, ισως με co-op να εχει πιο πολύ ενδιαφέρον. Πηγα να παίξω και μια στο φεγγάρι αλλα έφαγα πόρτα, αφού δεν εχει στην beta.

Γενικά καλοφτιαγμένο, δεν συνάντησα καποιο πρόβλημα αν και beta. Οι φίλοι του co-op θα ενθουσιαστούν. Οι υπόλοιποι CODακιδες - killzonάκιδες κτλ competitive fps μαλλον δεν θα τους κανει κλικ.

ps. παντως με ενθουσίασε το εντυπωσιακό και πορωτικο melee !

.... φίλοι του co-op θα ενθουσιαστούν. Οι υπόλοιποι CODακιδες - killzonάκιδες κτλ competitive fps μαλλον δεν θα τους κανει κλικ.

Ακριβώς όπως τα λες, ενώ έπαψα να παίζω cod εδώ και χρόνια, αυτό μου έκανε κλικ σχεδόν αμέσως και το έλιωσα.... τώρα πονάει ο καρπός, άτιμα γεράματα....

Καποια πραγματα περνουν και στον ψηφιακο κοσμο, αν ειναι για καλο σκοπο ...:2thumb22sup:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:grinning-smiley-043

στα 9.5 εκ μετράνε και αυτούς που εκαναν register στο beta?
αν και ειναι τελείως λαθος αφού το κατέβασε ολος ο κόσμος αλλα δεν το αγόρασαν ολοι (πχ εγω και πολλοί αλλοι απο τα psn contacts μου)