devolo 1200 (powerline)

2006b

New member
4 April 2009
82
Thessaloniki
Με το devolo 1200 (mbps) εiναι δυνατό να παίξω MKV μέσω του δικτύου που δημιουργείται από τις πρίζες;

και με το 500/650 μπορεις να παιξεις(το εχω δοκιμασει) αλλα με καποιους περιορισμους οσο αφορα το bitrate αλλα και το 1200 που εχω τωρα. Στις περισοτερες περιπτωσεις παντως δεν θα εχεις προβλημα.

υπαρχει δοκιμασμενο Powerline,που να παιζει επανω σε πολυπριζο ασφαλειας?

δεν μπορω να φανταστω γιατι θα ηθελες να το βαλεις πανω σε πολυπριζο. Τα πιο πολλα καινουρια εχουν passthrough, δηλαδη μπαινουν απευθειας πανω στην πριζα και εχουν πανω τους θηλυκο ωστε να κουμπωσεις το πολυπριζο σου και ετσι να μην χασεις πριζα.

Θελεις κατι διαφορετικο;

δεν μπορω να φανταστω γιατι θα ηθελες να το βαλεις πανω σε πολυπριζο. Τα πιο πολλα καινουρια εχουν passthrough, δηλαδη μπαινουν απευθειας πανω στην πριζα και εχουν πανω τους θηλυκο ωστε να κουμπωσεις το πολυπριζο σου και ετσι να μην χασεις πριζα.

Θελεις κατι διαφορετικο;

η πριζα ειναι διπλα στο καλοριφερ(παλιες καταπληκτικες κατασκευες..!)και μπαινει ισα ισα μια σουκο του πολυπριζου.οποτε σκεψου οτι εκει δεν χωραει με τιποτε Powerline.

σκ*τα.. καταλαβα.. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μικρη επεκταση και πανω στην επεκταση το powerline.

επισης προσεχε και υπερθερμανση. Τα Powerline απο μονα τους ζεσταινονται, φαντασου τι θα γινει και με το καλοριφερ διπλα (εκτος αν το εχετε κλεισει και εχετε ησυχασει :D )

οχι ρε συ.και να ηθελα δεν χωραει με τιποτε..!!αλλο λυση σκεφτομαι τωρα.

ουτε ενα devolo λες να μην παιξει επανω στο πολυπριζο ασφαλειας?

θα παιξει αλλα το θεμα ειναι τι ταχυτητα θα δεις.. εχω κατι παλια 200αρια tp link, θελεις να στα δανεισω να κανεις μια δοκιμη; αν παιξουν αυτα τοτε θα παιξουν και τα devolo σιγουρα. Αλλη λυση ειναι να αγορασεις απο αμαζον που δεχονται επιστροφες "επειδη δεν γουσταρω".

Εχω το ίδιο πρόβλημα με σωλήνες δίπλα δε πρίζα, οποτε έβαλα πολύμπριζο και παίζει μια χαρα!