Δευτερα Παρουσια

Re: Απάντηση: Δευτερα Παρουσια

Ρε παλικάρι μου δεν έχουμε όλοι Facebook.....:flipout::flipout:

Ωχ το ξεχασα.......

Παρε μια προχειρη φωτο

DSC00014.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δευτερα Παρουσια

Τα 22000 άτομα που λέει αριστερά, τι είναι???

Αυτοι που θα παρευρεθουν:flipout:

Οι αλλοι (δεκα εκατομμυρια περιπου) ειναι απασχολημενοι με το κυβερνητικο "εργο":afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δευτερα Παρουσια

Αυτοι που θα παρευρεθουν:flipout:

Οι αλλοι (δεκα εκατομμυρια περιπου) ειναι απασχολημενοι με το κυβερνητικο "εργο":afro:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

τι χαζά βγαζουν....στο facebook πάντως επικρατεί ακομα η ελευθερία του λόγου....

Ποιά ελευθερία??

Εκεί έχουν και ομάδα δολοφονίας ζώων...
Εξαρτάται πώς εννοείται ή ελευθερία τού λόγου..

Σέ λίγο θά εμφανιστεί και κανάς γκουρού πού θά προτρέπει,α λά Αμερικάνα,νά αυτοκτονήσουν οι ''πιστοί''..

Nαι κύριε Σούρλα δε θα διαφωνήσω....
Ο καθένας όμως επιλέγει που θα γίνει μέλος...
Ενας μικροκοσμος είναι της πραγματικής ζωής...
Στο φατσόμπουκο όμως μπορείς να λες ελεύθερα τη γνωμη σου....
Που αλλού γίνεται πλέον αυτό??
Στην τηλεόραση (ΜΜΕ εν γένει)?? στα Πανεπιστήμια?? στα φόρουμ??
που..???

Απάντηση: Re: Δευτερα Παρουσια

Nαι κύριε Σούρλα δε θα διαφωνήσω....
Ο καθένας όμως επιλέγει που θα γίνει μέλος...
Ενας μικροκοσμος είναι της πραγματικής ζωής...
Στο φατσόμπουκο όμως μπορείς να λες ελεύθερα τη γνωμη σου....
Που αλλού γίνεται πλέον αυτό??
Στην τηλεόραση (ΜΜΕ εν γένει)?? στα Πανεπιστήμια?? στα φόρουμ??
που..???

Δέν ξέρω πώς ακριβώς εννοείς τήν ελευθερία τού λόγου,πού ειναι μιά χιλιοβασανισμενη έννοια και πολύ ''βολική'' άλλως τε..

Αν λοιπόν σέ ένα φόρουμ εμφανιστεί κάποιος και καλέσει τά μέλη του νά συμμετέχουν σέ εκδήλωση τού Γκουρού Χ πού διακηρύσσει ότι άν αυτοκτονήσουμε ομαδικά θάχουμε καλύτερο μέλλον ,προφανέστατα και θά υπάρξει μιά σοβαρή απάντηση απο τούς υπευθύνους και τό θέμα θά πάει στά σκουπίδια..

Επειδή σέ πολυπληθείς κοινότητες συμμετέχουν καί άτομα ευάλωτα ή εύπιστα ή και απελπισμένα πού ψάχνουν νά βρούν ''νόημα'' σέ διάφορες απίθανες θεωρίες,άν ένα φόρουμ θέλει νά λέγεται σοβαρό και αξιόπιστο οι αρμόδιοί του θά παρέμβουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Πάντως, επειδή δεν ξέρω αν είναι ξεκάθαρο, τουλάχιστον σε όσους δεν έχουν facebook... το συγκεκριμένο "event" πλακίτσα κάποιου είναι... δεν έχει κανένα βαθύτερο νόημα, θρησκευτικό ή παραθρησκευτικό, παρά μόνο καθαρό χαβαλέ, όπως πολλά άλλα αντίστοιχα...φαίνεται κι απ'τα σχόλια όσων δήλωσαν ότι θα "παρευρεθούν".

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Δευτερα Παρουσια

Δέν ξέρω πώς ακριβώς εννοείς τήν ελευθερία τού λόγου,πού ειναι μιά χιλιοβασανισμενη έννοια και πολύ ''βολική'' άλλως τε..

Αν λοιπόν σέ ένα φόρουμ εμφανιστεί κάποιος και καλέσει τά μέλη του νά συμμετέχουν σέ εκδήλωση τού Γκουρού Χ πού διακηρύσσει ότι άν αυτοκτονήσουμε ομαδικά θάχουμε καλύτερο μέλλον ,προφανέστατα και θά υπάρξει μιά σοβαρή απάντηση απο τούς υπευθύνους και τό θέμα θά πάει στά σκουπίδια..

Επειδή σέ πολυπληθείς κοινότητες συμμετέχουν καί άτομα ευάλωτα ή εύπιστα ή και απελπισμένα πού ψάχνουν νά βρούν ''νόημα'' σέ διάφορες απίθανες θεωρίες,άν ένα φόρουμ θέλει νά λέγεται σοβαρό και αξιόπιστο οι αρμόδιοί του θά παρέμβουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Εννοείται...στα πλαίσια της λογικής πάντα!!!
..και συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτό το ζήτημα..:a0210:
Η πειθαρχία εξάλλου θεωρείται -ξανα- μια από τις βασικές μεθόδους της Παιδαγωγικής.:grandpa:

Πάντως, επειδή δεν ξέρω αν είναι ξεκάθαρο, τουλάχιστον σε όσους δεν έχουν facebook... το συγκεκριμένο "event" πλακίτσα κάποιου είναι... δεν έχει κανένα βαθύτερο νόημα, θρησκευτικό ή παραθρησκευτικό, παρά μόνο καθαρό χαβαλέ, όπως πολλά άλλα αντίστοιχα...φαίνεται κι απ'τα σχόλια όσων δήλωσαν ότι θα "παρευρεθούν".

Το πιο πετυχημενο απο τα σατιρικα ειναι το Flying Spaghetti Monster.
http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster