- 29 October 2008
- 118
Καλησπερα παιδια,οπως και στο παρελθον έτσι και τωρα θα θελα να ρωτησω μερικα πραγματα και να μου δωσετε τα φωτα σας.Αυτη την στιγμη εχω εναν Yamaha 663 με το σετακι της Roister c25, c5 ,5 και το pb150 (empasis).Ο χωρος μου ειναι αρκετα ενιαιος οπότε τελικα τα ηχεια καταληγουν να καλυπτουν σχεδον ολο το σπιτι.Ο ακουστικος χωρος ειναι κατι σε 25 τετραγωνικα περιπου αλλα πισω εχει με πασο την κουζινα και αριστερα ολο σχεδον το σπιτι!μονο η μερια της τηλεορασης εχει τοιχο και η μια πλευρα!Δε τζαμι!!Λοιπον στο δια ταυτα...θεωρω οτι το sub δεν αποδιδει τα μεγιστα σε αισθηση...ο χωρος ειναι...το sub ειναι...δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Και επειδη μ αρεσει η αισθηση κι οχι τοσο η ενταση...σκεφτηκα κατι και θελω τη γνωμη σας.Σκεφτηκα κατω απο τον καναπε που καθομαι να βαλω ενα subακι...θεωρω οτι η αισθηση του χαμηλου θα βελτιωθει αρκετα!Ειδα λοιπον λογο μεγεθους το εξής...
YST-FSW150 (yamaha)
και μετα ειδα και το
yamaha sw 515...
διαβαζοντας μεσα στο forum ακουσα παρα πολυ καλα λογια και το ...
earthquake supernova mkiv 10.
Σαφέστατα και σε οικονομικα με καθε επιλογη παμε και σ αλλο budget.To θεμα ειναι απλο...αξιζει ενα τετοιο επιχειρημα με το πρωτο τοποθετημενο μεσα στο καναπε...ή να παω στα δυο αλλα με ανωτερο κοστος αλλα καλυτερο αποτελεσμα?!Σκοπος ειναι η βελτιωση της αισθησης του μπασου απο χαμηλα παντα κι οχι η υπερβολη...αν τσιτωσω ενισχυτη δεν εχω προβλημα και με το υπαρχον συστημα,μια χαρα ειναι...απλα πιο γεματο μπασο θελω και να το αισθανομαι.Ευχαριστώ πολυ παιδια!
YST-FSW150 (yamaha)
και μετα ειδα και το
yamaha sw 515...
διαβαζοντας μεσα στο forum ακουσα παρα πολυ καλα λογια και το ...
earthquake supernova mkiv 10.
Σαφέστατα και σε οικονομικα με καθε επιλογη παμε και σ αλλο budget.To θεμα ειναι απλο...αξιζει ενα τετοιο επιχειρημα με το πρωτο τοποθετημενο μεσα στο καναπε...ή να παω στα δυο αλλα με ανωτερο κοστος αλλα καλυτερο αποτελεσμα?!Σκοπος ειναι η βελτιωση της αισθησης του μπασου απο χαμηλα παντα κι οχι η υπερβολη...αν τσιτωσω ενισχυτη δεν εχω προβλημα και με το υπαρχον συστημα,μια χαρα ειναι...απλα πιο γεματο μπασο θελω και να το αισθανομαι.Ευχαριστώ πολυ παιδια!