Διαδικτυακό μαγαζί

stam13

New member
17 November 2008
86
Πάτρα
Μήπως έχετε ακουστά το ακόλουθο διαδικτυακό μαγαζί? Απόψεις από τους πιο έμπειρους?

http://www.bmm-electronics.com/

Φαίνεται να έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές στα προϊόντα και στα μεταφορικά.

Ευχαριστώ!

Μήπως έχετε ακουστά το ακόλουθο διαδικτυακό μαγαζί? Απόψεις από τους πιο έμπειρους?

http://www.bmm-electronics.com/

Φαίνεται να έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές στα προϊόντα και στα μεταφορικά.

Ευχαριστώ!

Στις 7/6 παραγγειλα τα fostex fe126e απο το συγκεκριμενο μαγαζι.
Δυστηχως επεσα στην περιπτωση που δεν τα ειχαν παραδοτεα αμεσα:furious3:,σημερα ελαβα μειλ οτι σημερα σταλθηκαν και θα τα εχω στο σπιτι μου στις 22/6.:Banane0:
Απο τιμες παντως ειναι πολυ καλο.
Νεοτερα την Δευτερα που θα παραλαβω!

Bασικά, σου απάντησε ο φίλος που αγόρασε απο εκεί ;)
Η αλήθεια ειναι οτι ψήνομαι κι εγω για αγορές απο αυτους. Οι τιμές τους είναι αρκετά καλές.

Re: Απάντηση: Διαδικτυακό μαγαζί

Στις 7/6 παραγγειλα τα fostex fe126e απο το συγκεκριμενο μαγαζι.
Δυστηχως επεσα στην περιπτωση που δεν τα ειχαν παραδοτεα αμεσα,σημερα ελαβα μειλ οτι σημερα σταλθηκαν και θα τα εχω στο σπιτι μου στις 22/6.
Απο τιμες παντως ειναι πολυ καλο.
Νεοτερα την Δευτερα που θα παραλαβω!

Ευχαριστώ. Πληρωμή μέσω Paypal?

Απάντηση: Re: Διαδικτυακό μαγαζί

Ευχαριστώ! Αν και δεν αναφέρει κάποια ξεκάθαρη άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί. Θα κοιτάξω και εναλλακτικές.

Ριξε και αλλου καμμια ματια..παντως εγω που εψαχνα για τα fostex ηταν το πιο φθηνο μαγαζι.
Επεσα στην περιπτωση και με αργησαν λιγο...να κοιταξεις αυτο που σε ενδιαφερει να ψωνισεις να εχει πρασινη ενδειξη πανω δεξια απο το προιον.

Bασικά, σου απάντησε ο φίλος που αγόρασε απο εκεί ;)
Η αλήθεια ειναι οτι ψήνομαι κι εγω για αγορές απο αυτους. Οι τιμές τους είναι αρκετά καλές.

Ναι, "ποστάραμε" την ίδια στιγμή...

Αν το προιον υπαρχει στο στελνουν απο 1εως6 εργασιμες μερες,στις 16 παρελαβαν και 17 το εδιωξαν για Ελλαδα το πακετο μου.
Ελαβα και ενημερωση απο την fedex.

To site μου το προτεινε το μελος Ntinos

Παραγγελία από την BMM electronics την Κυριακή 21 Ιούνιου 2 woofer Peerless και 2 tweeter Vifa, άμεσα παραδοτέα.

Αναμενόμενη άφιξη στις 26 Ιουνίου. Έφθάσαν σήμερα, μια μέρα νωρίτερα! Υπήρχε και δυνατότητα tracking της παραγγελίας. Πολύ καλή συναλλαγή.

Άλλη μια ψήφος υπέρ του ΒΜΜ-Εlectronics.
Παραγγελία την Παρασκευή για δυο tweeters, αναμενόμενη παράδοση σήμερα, όπως και έγινε. Aψογο πακετάρισμα και tracking της παραγγελίας. Μάλιστα, είχαν και την φθηνότερη τιμή με διαφορά σε σχέση με άλλα καταστήματα.