Διαφορα 40v4000 με 40w4000

KustomKolor

New member
18 July 2008
18
:damnyou:Καποιος να μου λυσει αυτη τη απορια γιατι ακομα να καταλαβω το τρακοσαρι πανω της w4000 ποιες οι διαφορες τα αξιζει τα παραπανω λεφτα της?
αν δεν κανω λαθος η μονη σημαντικη διαφορα ειναι το x.v. colors αλλα δεν ξερω εχει δει κανεις και τις δυο live?!!!!

ειναι κοντα και οι δυο σε αποδοση,απο την άλλη η διαφορα ειναι μόλις 200Ε(απο τις καλυτερες τιμες και των δυο).η W4000 προσθέτει 10bit panel,xv colour,USB και WCG-CCFL backlight.Τα αξιζει τα επιπλεον

Η W έχει παραπάνω:

• 10bit πάνελ και Wide Colour Gamut Βacklight που την καθιστούν καλύτερη χρωματικά.
  • USB (χρήσιμο για προβολή photo)
  • Dolby Digital + (μάλλον άχρηστο)
  • Διαφορετικό χειριστήριο και μενού
  • Αισθητήρα φωτισμού που μεταβάλει αναλόγως βασικές ρυθμίσεις της τηλεόρασης (χρήσιμο για κάποιους, αν και όταν ενεργοποιείται μεταβάλει τις βασικές ρυθμίσεις φωτεινότητας κλπ)
  • Picture Frame Mode (για να λειτουργεί η τηλεόραση σαν πίνακας όταν δεν χρησιμοποιείται)
  • HD δέκτης για επίγεια ψηφιακή (σίγουρα άχρηστο τώρα, καθόλου απίθανο να χρειαστεί στο μέλλον)
http://www.sony.gr/product/CompareP...Product&models=KDL-40W4000&models=KDL-40V4000

Το πόσο "αξίζουν" τα παραπάνω εξαρτάται από την χρήση, την τσέπη, τα μάτια και τα γούστα του καθενός. Κατά την γνώμη μου και μόνο το πρώτο στοιχείο αξίζει την διαφορά.

Last edited:
και εγω τα αξιζω τα επιπλεον οποτε καλυτερα να τα φαω εγω!

αντε πρεπει να αποταμιευσω και για το play!

θενκς

και εγω τα αξιζω τα επιπλεον οποτε καλυτερα να τα φαω εγω!

αντε πρεπει να αποταμιευσω και για το play!

θενκς

Αν τελικά καταλήξεις στην V4000 ρίξε και μια ματιά μήπως κυκλοφορεί κάπου η σειρά S4000. Σύμφωνα με το site της Sony η μόνη τους διαφορά (εκτός από το design) είναι η οπτική έξοδος ήχου και μπορεί να γλυτώσεις 50-100 ακόμα.

http://www.sony.gr/product/CompareP...Product&models=KDL-40V4000&models=KDL-40S4000

να παρεις την καλυτερη που μπορεις(και ναι η w ειναι πολυ καλυτερη) αλλιως σε λιγο καιρο θα ψαχνεις παλι.