Διαφορά που θα την ακούσεις!

Re: Απάντηση: Διαφορά που θα την ακούσεις!

...................................... Στην Ευρώπη υπήρχαν δύο εργοστάσια γνωστά (Γερμανία - Τσεχία αν θυμάμαι καλά). Το άλμπουμ του αδερφού μου κόπηκε στη Γερμανία......

??????????

Nαι Μιχάλη έχει ανοίξει το παιχνίδι πια. Φίλε cicadelic αν αναρωτιέσαι για το κόπηκε ,σου έγραψε ο Σταύρος. Αν η απορία σου είναι για τη μπάντα, είναι οι Headquake. Α μια που το ανέφερα, τα παιδιά θα παίξουν support στους Monster Magnet τον Απρίλιο.

Ναι για την μπαντα ρωτησα δεν την ηξερα. Θα ψαξω στο ιντερνετ.
-Αλλα και το "κοπηκε" δεν το ειχα στο λεξιλογιο μου :drummer: οποτε μ'ενα σμπαρο....

Κόλπα του Marketing.
Έχουν μυριστεί ψωμί και επιχειρούν να ξεζουμίσουν -όσο ακόμη μπορούν- μια αγορά που κανονικά έπρεπε να είναι ήδη νεκρή. 'Ωπως πολύ σωστά επισημάνθηκε πιό πάνω δεν υπάρχουν πλέον νέες αναλογικές ηχογραφήσεις.
Προς τι λοιπόν η μεταφορά μιας ψηφιακής εγγραφής σε βινύλιο; Για να την ακούσεις χειρότερα;
Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θα την "γυρίσουν" και σε MP3 ή Flac για να την σώσουν σ´ έναν υπολογιστή...
Αυτή η ιστορία θα ξεφουσκώσει όπως όλες που δεν έχουν υπόβαθρο και ουσία μόλις ο καταναλωτής αντιληφθεί τι γίνεται.
Το βινύλιο κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ένα μέσον που ανήκει στην ιστορία και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται, με τον δέοντα σεβασμό όμως.

αυτο. ειδικα απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν αναλογικες εγγραφες..και οσοι εχουν ηδη μεγαλη δισκοθηκη με βυνυλια σιγουρα θα εχουν το αναλογο setup, δε περιμενουν το public να τους "σωσει"..

Re: Απάντηση: Διαφορά που θα την ακούσεις!

To ''into the spiral'' τσέκαρε.

Εγινε. Και ακουσα και υλικο, και μου αρεσε. Και ειδα και το εξωφυλλο του δισκου, που ειναι οπως αυτα που μ'αρεσουν.

Και οταν λεω εξωφυλλο που μ'αρεσει το μυαλο μου παει κατ'ευθειαν στο βινυλιο.

Και ειδα οτι τα βινυλια εξαντληθηκαν LOL !
Το γραφει και στην σελιδα FB του group.
Τοσο το καλυτερο για τα παιδια. Σημαινει οτι τα πηγαν πολυ καλα.

Ειδες το βινυλιο τελικα....