Διαφορά στον ΗΧΟ ανάμεσα στα ηχεία.

LPSOUND

New member
24 February 2009
30
καλησπέρα σε όλους .λοιπον έχω μια απορεια.τα ηχεία μου πέζουν καλά αλλα το αριστερό πέζει τα περισότερα πρίμα (φωνή) :fahne90: απο τα τραγούδια και το δεξιό πιο μουντά με αποτέλεσμα να φτιάχνω λιγο το balance του ενισχιτή για να ακούω και απο τα δύο αλλα πάλι έχει μια ελάχιστη διαφορά.είναι λογικό αυτό????ευχαρηστώ χρήστος :afro:.επίσης θέλω αν κάποιος ξέρει κάποιον καλό τεχνικό να μου φτιάξει ενα EQO μόνο με πρίμα μεσέα και μπάσα.

Re: ΗΧΟΣ

Η διάταξη των ηχείων,είναι σωστή; Περιέγραψε το λίγο.

Re: ΗΧΟΣ

Τα στοιχεία που δίνεις δεν επαρκούν για να καταλάβουμε τι τρέχει

λοιπον έχω τα magnat 4-8 ΩΜ πάνω σε έναν denon pma 700.τα ειχεία με μένα είναι σε ισοσκελές τρίγωνο αλλα απο το αριστερό ηχείο πιο πρίμα.δηλαδή οταν ακούω ένα τραγούδι η φωνή του τραγουδιστή και τα πιατίνια της ντράμ ακούγονται πιο πολύ απο το αριστερό ηχείο

λοιπον έχω τα magnat 4-8 ΩΜ πάνω σε έναν denon pma 700.τα ειχεία με μένα είναι σε ισοσκελές τρίγωνο αλλα απο το αριστερό ηχείο πιο πρίμα.δηλαδή οταν ακούω ένα τραγούδι η φωνή του τραγουδιστή και τα πιατίνια της ντράμ ακούγονται πιο πολύ απο το αριστερό ηχείο

στον ενισχυτη ειναι ιδια ρυθμισμενα τα ηχεια σου?
μηπως πειραξες κατα λαθος τα πριμακια του ενος?

***sorry

τωρα ειδα οτι εχεις 2καναλο.νομιζα οτι παιζεις με a/v.

καντα τραμπα να δουμε τι φταει.η εξοδος ή το ηχειο.

Last edited:
Πλησίασε πολύ το μουντό ηχείο και βάλε το αυτί σουνα δεις αν δουλεύει το τουίτερ.
Πλησίασε και το άλλο για να καταλάβεις την διαφορά.
Μάλλον κάτι τέτοιο είναι.

Άμα ανταλλάξετε μεταξύ τους τα καλώδια εκεί που ενώνονται στα ηχεία (αριστερό με δεξί) ή τα interconnect στον ενισχυτή, μετατοπίζεται αντίστοιχα και η εικόνα ή όχι;

λοιπόν καλημέρα σε όλους.έκανα τράμπα τα ηχεία και γίνεται το ανάποδο τώρα αλλα απο οτι κατάλαβα αυτό το κάνει μόνο στο βινύλιο.στο cd den άκουσα διαφορά.και τα twiter δουλέβουν και τα δυο.

λοιπόν καλημέρα σε όλους.έκανα τράμπα τα ηχεία και γίνεται το ανάποδο τώρα αλλα απο οτι κατάλαβα αυτό το κάνει μόνο στο βινύλιο.στο cd den άκουσα διαφορά.και τα twiter δουλέβουν και τα δυο.

αρα εχεις προβλημα στην εισοδο phono.

δηλαδη πρέπει να πέζουν και τα δύο ακριβώς το ίδιο????τέσπα έτσι και αλίως σε κανα μήνα θα πάρω εναν DYNAVOX και θα το βάλω πάνω στο PRE OUT toy DENON ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ όλα θα διορθοθουν.λογικα πάντα.πάντως έτσι όπως τα έχω η μουσικη ακούγετε δεξιά και αριστερά αλλα η φωνή έρχετε απο ακριβώς μπροστά μου και έχω πάθει με την εμπειρία αυτη

Βρε μήπως είναι θέμα ηχογράφησης? Στο κάνει παντού και πάντα ή το έχεις παρατηρήσει σε συγκεκριμένα τραγούδια? Συνήθως ας πούμε το πιατίνι σκάει κυρίως στο ένα ηχείο και το άλλο απλά γεμίζει για να φέρει πλούτο και να συνεισφέρει στην τοποθέτηση του ήχου στη σκηνή.

μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι.θα κοιτάξω και τα καλώδια της κεφαλής αλλα μόνο που ακούω απο μπροστά την φωνή λες και είμαι live σε συναβλία μου φτάνει.ευχαρηστώ παντως

μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι.θα κοιτάξω και τα καλώδια της κεφαλής αλλα μόνο που ακούω απο μπροστά την φωνή λες και είμαι live σε συναβλία μου φτάνει.ευχαρηστώ παντως

hiend το εκανες το μηχανημα.
αστο ως εχει...!