Διαφορα

Lef7234

Inactive User
5 May 2007
6,504
1) Τηλεοραση-οθονη LG 27MS73S μονο ανταλλαγη με 2k οθονη η με κανονικη οθονη 27 ιντσων συν μετρητα απο σας.

(Εχει wifi ειναι smart tv εχει δορυφορικο δεκτη μεχρι και ποντικι πληκτρολογιο παιρνει πανω και εχει κανονικο ιντερνετ)

2) Οθονη 19 ιντσων LG L1953S σε αριστη κατασταση τιμη 40 ευρω.

3) Δυο επεξεργαστες Q6600 & E8400 πακετο και οι δυο 50 ευρω.

Το 2 και το 3 μαζι 80 ευρω και δωρο ενας επεξεργαστης μαζι με την ψυκτρα του E5200

Μονο απο Αθηνα δεν μπορω να στειλω Επαρχεια.

index.php
index.php

Ο Quad Core Q6600 ειναι SLACR G0 που ειναι ξεκλειδωτος για OC αλλα ηταν σε ενα Dell που εχει κλειδωμενο bios και δεν μπορουσες να κανεις OC οποτε ειναι απειραχτος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωχ λαθος ο αλλος δεν ειναι 8400 αλλα 8500

Βασιλη βοηθεια!

Η οθονη στα 35 ευρω.
Ο Q6600 στα 35 ευρω.
Ο E8500 στα 20 ευρω.
Ο E5200 μαζι με μαμα ψυκτρα στα 8 ευρω.

Η τιμη για ολα μαζι παραμενει στα 80 ευρω.

Οχι παζαρια οχι αντικαταβολες οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες.

Καλημερα Λευτερη ... μ'ενδιαφερουν ολοι οι επεξεργαστες .... πεσ'μου μια τιμη και αν μπορεις να τους κρατησεις μεχρι την αλλη Τριτη που επιστρεφω ... ειμαι Κρητη και απο αυριο θα ειμαι Θεσσαλονικη για 1 εβδομαδα ... μολις επιστρεψω σου κανω καταθεση και τους στελνεις ...

Για ολους θελω 50 ευρω απλα μου εχουν ζητησει τον 6600 απο διπλα site και η μια βδομαδα ειναι πολυς χρονος.

Η μου κανεις καταθεση και στους κραταω
Η μου κανεις καταθεση και στελνεις δικο σου ανθρωπο να τους παρει
Η στελνεις δικο σου ανθρωπο να τους πληρωσει και να τους παρει

Ο E5200 εφυγε σαν δωρο σε φιλο για τους αλλους δυο μπορω να σας κανω την τοποθετηση στον χωρο μου με Arctic Cooling MX-4

Για να μην εχω αλλα ασχετα pm η LG δεν πωλειται και ανταλλαγη μονο με 27αρα οχι μικροτερη και φυσικα μια σοβαρη χρηματικη διαφορα.

Η τηλεοραση αποσυρεται. Οι επεξεργαστες παραμενουν στην παρακατω τιμη και η προσφορα για ολους μαζι στα 50 ευρω πλεον δεν ισχυει.

Ο Q6600 στα 35 ευρω.
Ο E8500 στα 20 ευρω.
Ο E5200 μαζι με μαμα ψυκτρα στα 8 ευρω.

Η τοποθετηση ειναι δωρεαν αν φερετε την μοναδα στο σπιτι μου.

Ο Q6600 στα 25 ευρω.
Ο E8500 στα 12 ευρω.
Ο E5200 μαζι με μαμα ψυκτρα δωρο σε οποιον παρει ενας απο τους παραπανω.