Διαγωνισμός Επιστημονικής Φωτογραφίας

micar98

New member
28 May 2007
77
Peiraias
Είστε 8–16 ετών και σας αρέσει η φωτογραφία; H Euroscience σε συνεργασία με το British Council, το BHMAScience, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, διοργανώνει φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα την επιστήμη. Ίσως να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής!

Οι φωτογραφίες μπορεί να απεικονίζουν τις φυσικές διεργασίες, την επιστήμη και τεχνολογία στην καθημερινή ζωή, την αναζήτηση της αλήθειας, το επιστημονικό πείραμα, τα εργαλεία μάθησης και έρευνας κατά τη διάρκεια των αιώνων, το διάστημα, το περιβάλλον, τη γενετική, κτλ.

Η συμμετοχή μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Μπορείτε να υποβάλλετε από 1 ως 5 ψηφιακές φωτογραφίες στη διεύθυνση. Υποβολή μέχρι 30/1/08:

Euroscience
ΤΘ 3125
102 10 Αθήνα

Είστε 8–16 ετών και σας αρέσει η φωτογραφία; H Euroscience σε συνεργασία με το British Council, το BHMAScience, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, διοργανώνει φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα την επιστήμη. Ίσως να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής!

Οι φωτογραφίες μπορεί να απεικονίζουν τις φυσικές διεργασίες, την επιστήμη και τεχνολογία στην καθημερινή ζωή, την αναζήτηση της αλήθειας, το επιστημονικό πείραμα, τα εργαλεία μάθησης και έρευνας κατά τη διάρκεια των αιώνων, το διάστημα, το περιβάλλον, τη γενετική, κτλ.
Η συμμετοχή μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Μπορείτε να υποβάλλετε από 1 ως 5 ψηφιακές φωτογραφίες στη διεύθυνση. Υποβολή μέχρι 30/1/08:

Euroscience
ΤΘ 3125
102 10 Αθήνα

α. Το συντακτικό σου είναι ομολογουμένως εορταστικότατο
β. Αν μου βρείς έναν 8χρονο να τραβήξει όλα τα παραπάνω ή έστω και ένα,εγώ θα γίνω γκουρού !:grinning-smiley-043

Καλές Γιορτές -bye-

α. ναι μου ξέφυγαν κάποια λάθη από την αντιγραφή. μπορώ και διατυπώνω καλύτερα όταν είμαι σε φόρμα.

β. αρκεί να στείλει μια οποιαδήποτε φωτογραφία που σχετίζεται με την επιστήμη...

α. ναι μου ξέφυγαν κάποια λάθη από την αντιγραφή. μπορώ και διατυπώνω καλύτερα όταν είμαι σε φόρμα.

β. αρκεί να στείλει μια οποιαδήποτε φωτογραφία που σχετίζεται με την επιστήμη...

Καλα τα διατυπωσες.....οσοι το διαβασαν το καταλαβαν..και αυτοι που το διαβασαν ειναι οι γονεις των παιδιων ( σιγα μην διαβαζουν τα θεματα του avclub 8 χρονοι )...και οι γονεις των παιδιων θα ασχοληθουν περαιτερω

Αν εχω κανα λαθος στο συντακτικο η κανα ορθογραφικο λαθος παρακαλω να μου γινει αμεσως παρατηρηση και δημοσια διαπομπευση ....για να μην πω οτι πρεπει να γινει το θεμα και sticky για να το βλεπουν ολοι ..και να με κοροιδευουν

:flipout::flipout::flipout:

Και ευχαριστουμε για την ενημερωση....-bye-

Φίλε micar98, Χρόνια Πολλά !

Ευτυχώς που έχεις χιούμορ και δεν παραξηγήθηκες από τα "πειράγματά" μου,τόσο για το συντακτικό όσο και για τα 8χρονα.

Οντως ενδιαφέρουσα πρόταση.
Η απορία μου ενίστατο στο αν μπορεί ένας 8χρονος (μόνος του) να αποτυπώσει με μια μηχανή τα περισσότερα από το Θέματα που ανέφερες.
Τίποτα παραπάνω
Να σαι καλά και Χρόνια Πολλά πάλι..

Απάντηση: Re: Διαγωνισμός Επιστημονικής Φωτογραφίας

Αν εχω κανα λαθος στο συντακτικο η κανα ορθογραφικο λαθος παρακαλω να μου γινει αμεσως παρατηρηση και δημοσια διαπομπευση ....για να μην πω οτι πρεπει να γινει το θεμα και sticky για να το βλεπουν ολοι ..και να με κοροιδευουν

:flipout::flipout::flipout:

Και λίγα βάζεις.:firstprize:.

Θα αναρτηθεί στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συντάγματος !!:flipout:

Re: Απάντηση: Διαγωνισμός Επιστημονικής Φωτογραφίας

Φίλε micar98, Χρόνια Πολλά !

Ευτυχώς που έχεις χιούμορ και δεν παραξηγήθηκες από τα "πειράγματά" μου,τόσο για το συντακτικό όσο και για τα 8χρονα.

Οντως ενδιαφέρουσα πρόταση.
Η απορία μου ενίστατο στο αν μπορεί ένας 8χρονος (μόνος του) να αποτυπώσει με μια μηχανή τα περισσότερα από το Θέματα που ανέφερες.
Τίποτα παραπάνω
Να σαι καλά και Χρόνια Πολλά πάλι..

φυσικά και δεν παρεξηγούμαι. οσο για την φώτο, εννοειται ότι δεν περιμένουμε θαυματα απο 8χρονα και φυσικά αν ο μπαμπάς ή η μαμά τους βοηθήσει εμάς δεν μας πειράζει καθόλου. αρκεί να τους βάλουμε το μικρόβιο είτε του φωτογράφου είτε του επιστήμονα. εκεί είναι το θέμα...

ευχαριστώ billy. γενικά αν έχετε πιτσιρίκια καλό είναι να τα ενθαρρύνετε και να τα βοηθήσετε να λάβουν μέρος...