Διαιρούμενο παραβολικό 2μ

theofilosk

New member
23 September 2010
49
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους.
Ήθελα τη γνώμη σας για αγορά διαιρούμενου παραβολικού 2μ. Δεδομένης της αδυναμίας μεταφοράς πιάτου μεγαλύτερης διαμέτρου από 1,25 (το οποίο έχω ήδη εγκατεστημένο ως κινητό στην ταράτσα της πολυκατοικίας στον Λυκαβηττό) βρήκα ένα διαιρόυμενο παραβολικό 2μ το οποίο θέλω να το βάλω στις 28 Ε. Τι απώλειες μπορεί να έχει ως διαιρούμενο 2μ? Δεδομένου ότι το κινητό Gibertini 1,25 στις 28 δεν έχει 24 ωρη λήψη τις fixed δέσμης του Eurobird (μάλλον λόγω ρύθμισης της γωνίας του lnb - inverto black ultra twin για έκτός astra γωνίας skew).

Καλύτερα βάλε ενα μονοκόμματο οφφσετ 1.85Χ1.95 ή 1.75Χ1.85, πιο καλή απόδοση θα έχεις απο ένα διαιρούμενο δίμετρο παραβολικό, που σίγουρα θα είναι και παλιό. Γενικά τα διαιρούμενα χάνουν, το δίμετρο πιστεύω θα αποδίδει στην καλύτερη περίπτωση σαν μονοκόμματο παραβολικό 1.8μ που αποδίδει στην μπάντα ku σαν όφφσετ 1.55Χ1.65 (στο περίπου οι υπολογισμοί....)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά το πρόβλημά μου είναι ότι το 1,55 δεν χωράει να περάσει από την είσοδο της ταράτσας και η ανύψωσή του με σχοινι δεν είναι εφικτή. Γι'αυτό πρέπει να πάω σε διαιρούμενο. Δεν ξέρω εαν το διαιρούμενο 2.40 χωράει και αυτό...
Άρα λογικά για απροβλημάτιστη λήψη της fixed δεσμης του eurobird 28 στην αθήνα το διαιρούμενο 2μ (αντίστοιχο με του offset 1,55) θα δουλέψει

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά το πρόβλημά μου είναι ότι το 1,55 δεν χωράει να περάσει από την είσοδο της ταράτσας και η ανύψωσή του με σχοινι δεν είναι εφικτή. Γι'αυτό πρέπει να πάω σε διαιρούμενο. Δεν ξέρω εαν το διαιρούμενο 2.40 χωράει και αυτό...
Άρα λογικά για απροβλημάτιστη λήψη της fixed δεσμης του eurobird 28 στην αθήνα το διαιρούμενο 2μ (αντίστοιχο με του offset 1,55) θα δουλέψει

Λογικά θα δουλέψει, αν η προσαρμογή των δύο μερών γίνεται τέλεια, αν δεν έχει στρεβλώσεις ή χτυπήματα κλπ κλπ (όπως ειπα ενα δίμετρο παραβολικό διαιρούμενο είναι κατα πάσα πιθανότητα πολύ παλιό....)
Όμως...τι πόρτα ταράτσας είναι αυτή που δεν χωράει ούτε το 1.55Χ1.65? Δεν μπορεί να παει στον τελευταίο όροφο στο μπαλκόνι και μετα να ανέβει με σχοινί;

Λογικά θα δουλέψει, αν η προσαρμογή των δύο μερών γίνεται τέλεια, αν δεν έχει στρεβλώσεις ή χτυπήματα κλπ κλπ (όπως ειπα ενα δίμετρο παραβολικό διαιρούμενο είναι κατα πάσα πιθανότητα πολύ παλιό....)
Όμως...τι πόρτα ταράτσας είναι αυτή που δεν χωράει ούτε το 1.55Χ1.65? Δεν μπορεί να παει στον τελευταίο όροφο στο μπαλκόνι και μετα να ανέβει με σχοινί;

Δυστυχώς όχι γιατί το μέτωπο της ταράτσας είναι πιό μέσα από το ρετιρέ στο οποίο δεν μένουν τώρα και η πόρτα της ταράτσας οδηγεί σε σκάλα το πλάτος της οποίας είναι μικρό (όλα του γάμου δύσκολα...):bigcry: