Εγω επειδη δεν βλεπω προβληματα ειτε σε αυτη την εγκατασταση ειτε σε αλλες αυτα τα φθηνα παντοτε χρησιμοποιω.
Δεν αντιλεγω πως θα υπαρχουν και δυσκολες περιπτωσεις οπου το σημα ειναι χαλια, ειτε λογω κεραιας, τοποθεσιας, καλωδιωσης, ενισχυτη (εγω δεν χρησιμοποιω), δεκτη για το antenna loop through.
Δεν μπορω να ξερω τι εχει παει λαθος σε μια εγκατασταση αλλά σιγουρα δεν θα προτεινω την ακριβη λυση ετσι αβιαστα, ειδικα οταν η φθηνη εχει τοσο χαμηλο κοστος που και δουλεια να μην κανει δεν υπαρχει σπαταλη ακομα και στα σκουπιδια να καταληξει. Και ειδικα οταν η ακριβη λυση κοστιζει 10 φορες επανω, το λιγοτερο.
Επειδη εχω παραπλησιο δεκτη με τον Rm.Geko τον ρωταω για ποιον λογο θελει να βαλει Τ αντι του antenna loop through ακριβως επειδη εγω το χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.
Δεν θεωρω φυσιολογικο το να εχει προβλημα οποτε ισως ειναι αλλος ο λογος.
Οπως βλεπουμε και φθηνο Τ χρησιμοποιησα (που το χρησιμοποιω ετσι και αλλιως) και οχι εναν αλλά δυο παραπλησιους δεκτες με του Rm.Geko και φθηνες προεκτασεις. Ολα τα υλικα ειναι φθηνα και η κεραια και το καλωδιο κεραιας, αν και δεν ειναι το απολυτως φθηνοτερο.
Εγινε δοκιμη με σβηστους δεκτες και με ανοικτους.
Στο βιντεο ο δεκτης που λαμβανει το σημα χρησιμοποιηθηκε εναντι των αλλων δυο μιας και οι αλλοι ειναι παραπλησιοι με του Rm.Geko. Διαφορετικα και απο τον ενα στον αλλο να δω το σημα παλι το ιδιο ειναι, δεν αλλαζει κατι. Δεν ειναι ο τριτος δεκτης μαγικος...
Δεν μπορω να ξερω τι ισχυει για το loop through αλλων δεκτων ομως. Το διευκρινιζω για να μην υπαρχει συγχυση και σε αλλες περιπτωσεις το σημα παει περιπατο και οποιος διαβαζει να απορει γιατι.
Οποτε ειτε εγω σε ενα ονειρο ζω ή κατι εχει παει πολυ λαθος σε αλλες περιπτωσεις.