Διακοπές για μια βδομαδούλα....

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,604
Land of Dystopia
Φίλοι μου θα πάρω μία εβδομάδα άδεια έτσι ώστε να ηρεμήσω λίγο ακόμα, ύστερα από απίστευτη εργασία....αρχικά θα γίνει επίσκεψη στην Σύρο ( λαικό προσκύνημα στις τοπ παραλίες Γαλησσά & Κίνι & Γράμματα κύριε Μπάμπη το ιδανικό σπότ για φουσκωτό & ναυτικό κάμπινγκ).....
Στην συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσημη πρόσκληση από Ελληνική Αυτοκινητοβιομηχανία στην Ζυρίχη & Σαλτσμπουργκ για την παρουσίαση νέων μοντέλλων, εννοείται λοτι θα ακολουθήσει φωτογραφικό αφιέρωμα.

Οπότε θα τα ξαναπούμε σε μία εβδομάδα-bye- -bye-

Eki_65 said:
Φίλοι μου θα πάρω μία εβδομάδα άδεια έτσι ώστε να ηρεμήσω λίγο ακόμα, ύστερα από απίστευτη εργασία....αρχικά θα γίνει επίσκεψη στην Σύρο ( λαικό προσκύνημα στις τοπ παραλίες Γαλησσά & Κίνι & Γράμματα κύριε Μπάμπη το ιδανικό σπότ για φουσκωτό & ναυτικό κάμπινγκ).....
Στην συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσημη πρόσκληση από Ελληνική Αυτοκινητοβιομηχανία στην Ζυρίχη & Σαλτσμπουργκ για την παρουσίαση νέων μοντέλλων, εννοείται λοτι θα ακολουθήσει φωτογραφικό αφιέρωμα.

Οπότε θα τα ξαναπούμε σε μία εβδομάδα-bye- -bye-

Χμμμ Ζηλεύω!! Καλα να περασεις!!

Εγω σκεφτομαι την επόμενη να πάρω μια εβδομαδα και να ξεκινησω από την εξωτικη.... Αθηνα (Τριτη, Τεταρτη) με επίσκεψη στο Καραϊσκακη και μετα Πέμπτη, Παρασκευη, Σαββατο στην Λάρισα σε φιλαρακι να λιώσουμε στο φαϊ!!!

Αγγελος said:
Χμμμ Ζηλεύω!! Καλα να περασεις!!

Εγω σκεφτομαι την επόμενη να πάρω μια εβδομαδα και να ξεκινησω από την εξωτικη.... Αθηνα (Τριτη, Τεταρτη) με επίσκεψη στο Καραϊσκακη και μετα Πέμπτη, Παρασκευη, Σαββατο στην Λάρισα σε φιλαρακι να λιώσουμε στο φαϊ!!!

Και πολύ καλά θα κάνεις!!!:grinning-smiley-043

Ωπ δεν το ηξερα οιτ εκτος του Κωστόπουλου υπαρχει και αλλος που εργαζεται σε περιοδικο για αυτοκινητα. Σε ποιο αληθεια και πως σε λενε ???
Να περάσεις καλάάάάάάάάάάάά
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

Dimosthenis said:
Ωπ δεν το ηξερα οιτ εκτος του Κωστόπουλου υπαρχει και αλλος που εργαζεται σε περιοδικο για αυτοκινητα. Σε ποιο αληθεια και πως σε λενε ???
Να περάσεις καλάάάάάάάάάάάά
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

Dimosthenis: Δεν εργάζομαι σε κανένα περιοδικό αυτοκινήτων απλά είμαι Διαχειριστής κτιρικακών υποδομών σε όμιλο μεγάλης πολυεθνικής και σε ενα μεγαλο κομμάτι της εργασίας μου διαχειρίζομαι τον στόλο των εταιρικών αυτοκίνητων.
:music-smiley-005: :music-smiley-005:
Αυτό ορισμένες φορές, όπως τώρα, πίστεψε με έχει πάρα πολλά :firstprize: πλεονεκτήματα, επίσης τυχαίνει να έχω οδηγήσει ότι έχει 4 ρόδες ανεξάρτητα από το άν θα πάρω!!!!!:award:

Eki_65 said:
Dimosthenis: Δεν εργάζομαι σε κανένα περιοδικό αυτοκινήτων απλά είμαι Διαχειριστής κτιρικακών υποδομών σε όμιλο μεγάλης πολυεθνικής και σε ενα μεγαλο κομμάτι της εργασίας μου διαχειρίζομαι τον στόλο των εταιρικών αυτοκίνητων.
:music-smiley-005: :music-smiley-005:
Αυτό ορισμένες φορές, όπως τώρα, πίστεψε με έχει πάρα πολλά :firstprize: πλεονεκτήματα, επίσης τυχαίνει να έχω οδηγήσει ότι έχει 4 ρόδες ανεξάρτητα από το άν θα πάρω!!!!!:award:

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου,

Σίμος Ιωσηφίδης:Banane0:

Μπράβο Σίμο, πολυ καλη δουλεια μου φαινεται ή κανω λαθος?
Μαλλον θα μας πεις μετα την επιστροφή!

θα φροντίσω για ένα μινι τουριστικό οδηγό για την Σύρο, καθώς επίσης πολλές πολλές φωτογραφίες από την Ζυρίχη και τα νέα αυτοκίνητα!!!!!!

Tο σκέλος των μίνι διακοπών εξετελέσθει πλήρως μόλις άγγιξα το πληκτρολόγιο και σας γράφω αύριο..... πρίν το χάραμα πετώ για Ζυρίχη για την Ευρωπαϊκή πρώτη γνωστής εταιρίας αυτοκινήτων και το λανσάρισμα του μικρού της αυτοκινήτου καθώς επίσης και για το πολυτελές της SUV.

Η Σύρος όπως πάντα είναι μαγευτική περισσότερα όμως ετοιμάζω ένα ένθετο από φωτογραφίες χωρίς πολλά πολλά λόγια.
Θα τα πούμε.... την Κυριακή, μέχρι τότε προλαβαίνω να ψηφίσω για το logo!!!!!