Διακοπές σε ασύρματη σύνδεση dreambox

Mikelamar

New member
8 September 2008
28
Καλησπερα. Εχω βαλει εναν αποκωδικοποιητή dreambox στο σαλονι και τον συνδεω ασυρματα (μεσω wifi bridge) με το ρουτερ (sagem fast 2404) που εχω σε διπλανο δωματιο αλλα κανει συχνες διακοπες οταν κανω streaming απο τον υπολογιστη. Οχι βεβαια τανιες HD, μονο φωτογραφιες. Κολλαει συνεχεια. Στο ρουτερ εχω συνδεσει ταμπλετα ,κινητο, εκτυπωτη και ολα χωρις προβλημα και σε αποστασεις πιο μακρινες απ'οτι η αποσταση dreambox-router.

Δοκιμασα την wifi bridge σ'ενα φιλο στο απο κατω διαμερισμα(ιδια διαρρύθμιση κτλ) & δουλευει μια χαρα το ασυρματο σε αυτον, βεβαια εχει αλλη μαρκα router.

Υπαρχει καποια ρυθμιση να κανω ή κατι αλλο? Γινεται port forwarding ?

YΓ: Δεν εχω γνωση απο αποκωδικοποιητες κτλ - μονο απο η/υ

Last edited:
Ποιόν dreambox έχεις? Αν μιλάμε για 500s και συναφείς κλώνους....πάλι καλά να λες που βλέπεις κι αυτά!

Και ο κανονικός να είναι (που το θεωρώ απίθανο, εκτός αν τον έχεις από το 2003/4 και τον πλήρωσες 250 ευρώ) το δίκτυό του δεν είναι για πολλά-πολλά...

Όταν λες ότι δοκίμασες το bridge στο φίλο σου, εννοείς ότι συνέδεσες το δέκτη σου στο δικό του ρούτερ και σου έδειχνε αυτό που ήθελες απροβλημάτιστα?

Πήρα τον αποκωδικοποίητη κ τη γέφυρα τις έβαλα στη tv του κ κομπλε.
Τελικά το μονο που άλλαζε ηταν το κανάλι του wifi, οπότε έκανα αλλαγή καναλιού κ παει μια χαρουλα :)