Γειά σας παιδιά, καινούριος είμαι εδώ! Έχω για πηγή εικόνας αλλά και ήχου ένα Dvd Marantz (το dv 4300), αρκετά χρόνια και απ' την αρχή το μηχάνημα κάτι έπαθε ίσως από υπερθέρμανση (το είχα βάλει βλακωδώς για ένα διάστημα πάνω στην τηλεόραση), αλλά μπορεί και να μην είναι αυτή η αιτία. Το πρόβλημά του είναι ότι όταν ακούω μουσική, κάνει αραιά και που στιγμιαίες διακοπές (δέκατα του δευτερολέπτου, σαν να λείπει μια νότα), και όταν βάζω δισκάκια με ταινίες κάποιες δεν τις παίζει, ενώ τις παίζει ένα της πλάκας που έχω του σουπερμάρκετ των 30 ευρώ. Το πρόβλημα όπως είπα ξεκίνησε εξ αρχής, και στο σέρβις της Marantz δεν έβγαλαν άκρη, κάτι μου είπαν πως έφτιαξαν, τελικά τίποτα δεν έφτιαξαν. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει πάθει, και μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί να το πάω να το δούνε; Είναι καλό μηχάνημα με αρκετά καλό ήχο, ακριβό για την εποχή του και δεν θέλω να το πετάξω! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για την λύση να ακούς μουσική από DVD και όχι από αμιγώς cd player... Υπάρχει διαφορά, γιατί υπάρχουν διάφορες απόψεις επί του θέματος! Εννοείται σε παρόμοιας τιμής μηχανήματα. Δεν συζητάω για την ευκολία χρήσης, εκεί τα CD υπερτερούν με τα χειριστήριά τους, ενώ στο DVD πας με το βελάκι του next να κάνεις δουλειά, ή με το τηλεκοντρόλ, εννοώ από καθαρά ηχητικής άποψης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας!