Διακοπή 3-4 δευτερολέπτων σε EPSON 7200

smasak

New member
23 January 2013
16
Έχω συνδέσει τον Epson 7200 με τον xtreamer widesider 3 και κατά την προβολή
μου κάνει διακοπή(μαύρη οθόνη) για 3-4 δευτερόλεπτα.Που μπορεί να οφείλεται;
Σε κάποια ρύθμιση του Epson 7200 ή του xtreamer;Με την TV που είχα συνδέσει
τον xtreamer δεν μου το έκανε.

Μεσολαβεί ενισχυτής ή απευθείας σύνδεση είναι; Πόσο καιρό έχεις αυτή τη σύνδεση; Ρωτάω γιατί αν είναι καινούρια σύνδεση τότε μάλλον κλειδώνει οριακά το καλώδιο, αν είναι παλιά σύνδεση και τώρα άρχισε να το κάνει μπορεί να την άκουσε ή το καλώδιο ή κάποια επαφή hdmi. Αν έχεις άλλο καλώδιο μικρότερο και μπορείς να φέρεις την πηγή πιο κοντά να το συνδέσεις εκεί θα βγάλεις κάποιο συμπέρασμα τι μπορεί να φταίει.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, το καλώδιο είναι 10 μέτρα, το πήρα από ebay και είναι θεωρητικά σχετικά καλής ποιότητας.
Κουμπώνει απευθείας στον xtreamer ο οποίος παίρνει ήχο επίσης απευθείας από τον ενισχυτή.

Re: Απάντηση: Διακοπή 3-4 δευτερολέπτων σε EPSON 7200

To πρόβλημα είναι ότι τώρα εκεί που βρίσκεται ο xtreamer είναι λίγο δύσκολο να μετακινηθεί.
Δοκίμασα με το ΟΤΕTV και παίζει κανονικά χωρίς καμία διακοπή και τα HD κανάλια.Αυτό δεν είναι
ένδειξη ότι δεν φταίει το καλώδιο;
Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω με πιο μικρό καλώδιο στον xtreamer.

μπορει να φταιει ο συνδιασμος των συσκευων.
H υλοποιηση του HDMI στη συσκευη του πλειερ,μπορει να μην ειναι τοσο συνεργασιμη.

Τελικά μετά από διάφορες δοκιμές παρατήρησα ότι την διακοπή την κάνει όταν είναι συνδεδεμένος ο xtreamer με τον ενισχυτή(με καλώδιο coaxial.
Όταν αποσύνδεσα το καλώδιο δεν έκανε διακοπή.Το παράξενο είναι ότι με την TV με συνδεδεμένο το καλώδιο ήχου δεν κάνει διακοπή, μόνο με τον projector.
Που μπορεί να οφείλεται;

Αυτό είναι το πλέον σίγουρο αφού παίζει κανονικά όταν βγάζω το καλώδιο.Το πρόβλημα μάλλον προέρχεται από τον ενισχυτή αλλά δεν ξέρω
τι σχέση μπορεί να έχει ο ήχος με την διακοπή της εικόνας και πως μπορώ να το διορθώσω.

Επειδη ενδιαφερομαι για τον συγκεκριμενο προβολεα, εισαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο την εικονα του, περαν του θεματος που αντιμετωπιζεις;