Διαρρύθμιση χώρου

scooterlord

Established Member
9 December 2007
236
Λοιπόόόόόν! Έχουμε και λέμε...

Μόλις αγόρα τηλεόραση (Samsung LE40A656A, με τη βοήθεια των παιδιών εδώ του φόρουμ) και ο χώρος μου διαμορφώνεται ως εξής (στα γρήγορα).

- τηλεόραση στο κέντρο
- ps3 απο κάτω του

.. το pc τώρα βρίσκετα κανα δυο μέτρα αριστερά της τηλεόρασης και κοιτάει κάθετα προς την τηλεόραση (δηλαδή αν καθίσω στο pc τότε η πλάτη μου κοιτάει το πλάι της τηλεόρασης).

Τώρα, το Pc έχει κανονικά dvi κι έχω ηχεία τα logitech z-5500 τα οποία θα προσανατολιστούν με βάση την τηλεόραση. Τι θέλω...

Να συνδέσω dvi > hdmi το pc με την tv, τα z-5500 συνδέονται με το pc αφενός και αφετέρου με την οπτική να συνδέσω το ps3.

Το pc πρεπει να υπάρχει γιατί δουλεύω photoshop (και photoshop στην tv ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΑΣΗ) αλλά θέλω να παίζω games του pc στην τηλεόραση. Το θέμα είναι τί γίνεται με το keyboard-mouse. Πήρα bluetooth το logitech mediaboard pro (φανταζομαι με καλυπτει σαν πληκτρολογιο ασυρματα) αλλά με το ποντίκι;;;;

Χρειάζομαι επιφάνεια για να ακουμπάει - θα κάθομαι στον καναπέ. Καμιά ιδέα;;;

Τελευταία, αλλά όχι λιγότερο σημαντικά.. άκουσα ότι το bluetooth ποντίκι θα έχει κάποιο lag, και ότι υπάρχει επιπλέον lag μεταξύ εικόνας-ήχου από dvi στην tv ενώ τα ηχεία θα είναι συνδεδεμένα με το pc - άκουσα δηλαδή ότι lag-άρει η εικόνα, άρα αφού ο ήχος παίζει αμέσως θα υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Ισχύει αυτό;;; Και αν.. lag στο mouse, lag στον ήχο... θα παίζω με κανενα δευτερόλεπτο απόκλιση;;; :AFADF0:

Sorry για το μεγάλο post, έχω ανάγκη τη βοήθειά σας.. Όποιος ξέρει τι παιζει με τα lag κτλ και αν υπάρχει καμιά φορητή επιφάνεια ξέρω γω που μπορώ να την παίρνω μαζί μου στον καναπέ, ή αν υπάρχει καμιά λύση που αγνοώ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ σας παρακαλώ! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δεν γνωρίζω τι μπορεί να γίνει με το θέμα του ποντκιού που γιά εσένα είναι πολύ σημαντικό.Προσωπικά έχω ασύρματο ποντίκι γιά τις ανάγκες του Htpc αλά δεν χρειάζεται πολλές φορές εαν έχεις κάνει το αρχικό setup σωστά.
Ισως το συγκεκριμένο θέμα να έβρισκε μεγαλύτερη απίχηση στην κατηγορία HTPC μιά και οι περισσότερες ερωτήσεις σου ,ανήκουν εκεί.