Διαθεσιμο Firmware για Dvd Pioneer dv-400

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,071
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Γνωριζετε αν υπαρχει καποιο fIrmware για Pioneer DV-400?
Το εχει ο κουμπαρος μου και δεν μπορει να δει τις ταινιες Dvix με ελληνικα οπως εγω τις βλεπω απροβληματιστα στο LX 60 μου.
Αν γνωριζετε κατι θα με βοηθησετε!
Thanks!
Τελος αν μου βρειτε κατι πες τε μου τον πιο ευκολο τροπο να του το μεταφερω να το κανει!
Δηλαδη το πως θα του εγκαταστησω το firmware

Last edited:
Γνωριζετε αν υπαρχει καποιο fIrmware για Pioneer DV-400?
Το εχει ο κουμπαρος μου και δεν μπορει να δει τις ταινιες Dvix με ελληνικα οπως εγω τις βλεπω απροβληματιστα στο LX 60 μου.
Αν γνωριζετε κατι θα με βοηθησετε!
Thanks!
Τελος αν μου βρειτε κατι πες τε μου τον πιο ευκολο τροπο να του το μεταφερω να το κανει!
Δηλαδη το πως θα του εγκαταστησω το firmware

Η καλύτερη λύση

Κατεβάζεις το προγραμματάκι: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Εχεις στο ίδιο folder την ταινία π.χ. My_Movie.avi και τους υπότιτλους My_Movie.srt με το ίδιο όνομα.

Τρέχεις το πρόγραμμα φορτώνεις την ταινία και σε 1~2 το πολύ λεπτά θα έχει προκύψει στο ίδιο folder ένα τρίτο αρχείο My_Movie.divx το οποίο είναι η ταινία σου με ενσωματωμένους μέσα τους υπότιτλους.
Τα .avi και .srt αρχεία δεν σου χρειάζονται πλέον. Γράφεις σε ένα δισκάκι το καινούργιο αρχείο My_Movie.divx που προέκειψε και μπορείς πλέον να το παίξεις στο 99,99% των DVD που παίζουν divx αδιαφορώντας πλέον αν έχουν ελληνικά στο firmware τους ή όχι. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται και εξαφανίζονται κανονικά πατώντας το κουμπί Subtitles στο τηλεκοντρόλ του DVD player. Δεν πρέπει να υπάρχει το αρχείο .srt γιατί θα προκαλέσει μπέρδεμα. Αν το player ανήκει στο 0,01% που δεν αναγνωρίζουν .divx αρχεία μπορείς πριν να το γράψεις στο δισκάκι να το κάνεις rename σε .avi (προσοχή μην το μπερδέψεις με το αρχικό .avi)
Πλεονεκτήματα:
1. Οι υπότιτλοι είναι bitmap οπότε είναι αδιάφορο αν έχει patchαρισμένο firmware με ελληνικά ή όχι το player σου.
2. Το αρχείο που προκύπτει δεν έχει προέρθει από re-encoding του αρχικού οπότε έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ποιότητα με το αρχικό.

Φαντάζομαι να σε κάλυψα.

................για επαγγελματικες λυσεις

δεν χρειαζεται αλλαγη filmware