Διεθνής αναφορά του φόρουμ μας...

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,797
Βαρυμπόμπη
Δεν ξέρω αν είναι το καταλληλότερο σημείο αλλά κοιτάχτε τι έγινε σήμερα...

Πάντα μπαίνω κ κοιτάω τις ειδήσεις στον ιστοχώρο www.n4g.com
Εκεί λοιπόν σήμερα, στην 2η σελίδα έχει μια αναφορά για ένα συγκριτικό με τίτλο "720p VS 1080p Shootout in Athens", όπου πατώντας την σύνδεση σε πάει στο avsforum...εκεί πια δείχνει την σύγκριση των δύο Marantz προβολέων VP11-S1 1080p & VP12-S4 720p του avclub !

Σας θυμίζουν κάτι ?

558370

557693

κτλ.

:grinning-smiley-043

-bye-

Μου άρεσε που το είδα κ σε αυτό τον ιστοχώρο, για αυτό το ανέφερα. Το www.n4g.com είναι από τα πιο γνωστά στον χώρο των παιχνιδιών κυρίως κ κάθε μέρα "σηκώνει" δεκάδες ειδήσεις, με βάση φυσικά την επισκεψιμότητα, οπότε αυτό το θέμα στο avsforum έχει πολλές επισκέψεις !

Τα δυο συγκριτικα 1080 vs 720 που ειχαμε κανει πριν απο ενα χρονο, δημιουργησαν μεγαλη αισθηση στην Videophile κοινοτητα και μεχρι σημερα συζητιουνται και θεωρουνται αναφορας οποτε γινεται κουβεντα πανω στις αντιληπτες στους θεατες διαφορες μεταξυ προβολεων 1080 vs 720.
Ξερετε γιατι? Επειδη ειχαμε ακολουθησει και ακολουθουμε παντα προσεκτικη μεθοδολογια οποτε κανουμε συγκρισεις προβολικων στο Avclub.
Μεχρι σημερα δεν εχει γινει καποιο αλλο τεστ το οποιο να ερχεται σε αντιθεση με τα πορισματα μας.

ΥΓ. Σχετικα με τα ποστ που σβυστηκαν στο Avs, ηταν ενος ανοητου/ασχετου σκοπιανου που αρχικα νομιζε οτι ο κατω προβολεας ειναι ο 1080 και μαλιστα κοροιδευε ολους που δεν το παρατηρησαν (!) και στο τελος κατεληξε να βριζει την Ελλαδα!! :D
Φυσικα ο τυπος εξαφανιστηκε σε 10 λεπτα απο τους αμερικανους Moderators...

Λοιπον βλεποντας αυτην τη φωτογραφια με πολλα παιδια παροντα θα ηθελα να ευχηθω να γινουν και στο μελλον τετοιες συγκεντρωσεις και συγκριτικα ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ αποδοχης.

Αυτο που ανεβαζει στα ματια των λιγοτερο σχετικων αλλα και των πιο ενεργα ασχολουμενων στο χομπυ μας
ειναι να βλεπει πρωτοποριακες κινησεις που σκοπο εχουν να ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ και να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ οσους ενδιαφερονται για τις εξελιξεις.

Απο την αλλη ειμαι της αποψης οτι δεν ειναι απαραιτητο να σχεδιαζονται τετοιες κινησεις αποκλειστικα στο reference χωρο του Τασου αλλα και σε πιο unreference καταστασεις κι ας παει και το παλιαμπελο.........
Καποιες φορες εχει πιο πολυ αξια η συμμετοχη παρα η τελειοτητα.

Το ενα δεν εμποδιζει το αλλο Ναθαναηλ...Να εισαι σιγουρος οτι στο μελλον θα παιξουν πολλα τετοια blind τεστ ανοιχτα στα μελη...
Δεν εχετε δει τιποτε ακομα... μολις τελειωσαμε το ζεσταμα!!

Εμένα πάντως με χάλασε λίγο στην πρώτη φωτό , το σημείο με τα φλυτζάνια δίπλα στον προβολέα .

Πάντως πολύ θα ήθελα να γίνει κάτι και στην βόρειο Ελλάδα βρε παιδιά.