Διευκρίνηση για pioneer

alfacino

New member
19 October 2010
5
Καλησπέρα σας, θα ήθελα μια διευκρίνηση! θέλω να προβώ σε αγορά ενισχυτή και έχω καταλήξει στον pioneer 1020, τον οποίο τον βρίσκω εδώ σε αυτή τη τιμή!http://www.audioshow.gr/index.php?p...id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=65 Αλλα τον βρισκω και εδω http://www.schlauershoppen.de/en/Ho...eer-VSX-1025-K-black-AV-Receiver::266939.html με τη διαφορά ότι το μοντέλο είναι 1025! Μπορεί να μου πει κάποιος ποιες οι διαφορές, γιατί εγώ δε βρίσκω και με συμφέρει ο δεύτερος!

Θέλω να μου εξηγήσεις γιατί σε συμφέρει ο δεύτερος
Η διαφορά τους είναι 60 ευρώ -35 τα μεταφορικά = 25 ευρώ

Θα πάρεις κάτι από Γερμανία για 25 ευρώ διαφορά ?
Εχεις σκεφτεί οτι αν πάθει κάτι δεν σε καλύπτει η εδώ εγγύηση αλλα το στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα ?

Y.Γ Στα χαρακτηριστικά φαίνονται ίδιοι

Sergios δεν το γνωριζα να σου πω την αληθεια για την εγγυηση, θεωρουσα λογο οτι η αγορα θα ειναι απο ευρωπαική ενωση δεν θα υπήρχε προλημα! Οσο για τη διαφορα και μενα ιδιοι μου φαινονται, απλα μου κινει την περιεργια γιατι να υπαρχουν 2 ολοιδια μοντελα!!

Re: Απάντηση: Διευκρίνηση για pioneer

Sergios δεν το γνωριζα να σου πω την αληθεια για την εγγυηση, θεωρουσα λογο οτι η αγορα θα ειναι απο ευρωπαική ενωση δεν θα υπήρχε προλημα! Οσο για τη διαφορα και μενα ιδιοι μου φαινονται, απλα μου κινει την περιεργια γιατι να υπαρχουν 2 ολοιδια μοντελα!!

Αν ζουμάρεις τις φωτό θα δείς οτι έχουν διαφορετικό φινίρισμα. Ο 1025 είναι με γραμμές(Hairline φινίρισμα) ενώ ο 1020 Gloss φινίρισμα. Μόνο αυτό αλλάζει και δεν αξίζει η αγορά απο το εξωτερικό μιας και δεν θα σου δέχονται την εγγύηση εδώ μιας και κάνουν τον κινέζο όσον αφορά την Ευρωπαική εγγύηση. Η διαφορά στην τιμή δεν αξίζει το ρίσκο. Η ΟΝΚΥΟ εχει μεγάλη διαφορά οι άλλες μάρκες μικρή.

Εκτος αν το παρεις απο εδω, http://www.atendo.de/Pioneer-VSX-1020 ,γλιτωνεις αλλα 80 ευρω, απο την καλυτερη ελληνικη προσφορα, και η μεταφορα ειναι μολις 17 ευρω. Επισης δν μπορω να καταλαβω γιατι οταν συγκρινεται τιμες για αγορες προιοντων απο εδω και εξω στα εξω βαζεται εξοδα μεταφορας ενω εδω οχι! Τσαμπα μας τα στελνουν τα ελληνικα μαγαζια στο σπιτι? Ή ολοι μπορουμε να παμε στην καθε γειτονια της αθηνας για να τα ψωνισουμε? Και αν ακομα παμε με το ποδι θα παμε και δεν χρεωνεται μεταφορικα

Επισης σχετικα με το θεμα τυχον ελλατωματικου προιοντος σε περιπτωση που αγορα γινει απο το εξωτερικο και τα εξοδα αποστολης του κομματιου θα βαρυνουν το πελατη, θα ηθελα να ρωτησω αν συμβει το ιδιο απο ελληνικο μαγαζι το εξοδα αποστολης στην αντιπροσωπεια ή στο μαγαζι που το πηραμε ποιον βαρύνουν? Εκτος αν θεωρησουμε παλι το ιδανικο σεναριο οτι το σερβις της αντιπροσωπειας ειναι στην γειτονιας μας!!!

Μιας και μιλάμε για ενισχυτές τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα τα πιο φθηνά μαγαζιά έχουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και δεν είναι noname internet μαγαζιά
Άρα στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων πάς και τον παίρνεις μόνος σου τον ενισχυτή
Ακόμα και να στον φέρουν τα μεταφορικά είναι μονοψήφια νούμερα άρα καλώς δεν τα υπολογίζουμε
Στην περίπτωση που χαλάσει ισχύει το ίδιο τον χώνεις σε αμάξι (ή ταξί) και τον πάς

Να μιλάγαμε για 60'' plasma αλλάζει το πράγμα

Εγώ δεν είμαι αντίθετος σε αγορά από έξω (πώς θα μπορούσα άλλωστε αγόρασα ενισχυτή από Γερμανία ) αλλά :
1) Η διαφορά σε ευρώ ήταν πολύ μεγάλη
2) Οφείλουμε να προειδοποιούμε ειδικά τα νέα μέλη για το τί κινδύνους ελλοχεύει

Μια φωτογραφική μηχανή μου χάλασε και ήθελε επισκευή (αγορά απο εξωτερικό) και πλήρωσα 3 φορές τα μεταφορικά που είχα αρχικά πληρώσει + έμεινα 1,5 μήνα χωρίς μηχανή

Μιας και μιλάμε για ενισχυτές τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα τα πιο φθηνά μαγαζιά έχουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και δεν είναι noname internet μαγαζιά
Άρα στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων πάς και τον παίρνεις μόνος σου τον ενισχυτή
Ακόμα και να στον φέρουν τα μεταφορικά είναι μονοψήφια νούμερα άρα καλώς δεν τα υπολογίζουμε
Στην περίπτωση που χαλάσει ισχύει το ίδιο τον χώνεις σε αμάξι (ή ταξί) και τον πάς

Να μιλάγαμε για 60'' plasma αλλάζει το πράγμα

Εγώ δεν είμαι αντίθετος σε αγορά από έξω (πώς θα μπορούσα άλλωστε αγόρασα ενισχυτή από Γερμανία ) αλλά :
1) Η διαφορά σε ευρώ ήταν πολύ μεγάλη
2) Οφείλουμε να προειδοποιούμε ειδικά τα νέα μέλη για το τί κινδύνους ελλοχεύει

Μια φωτογραφική μηχανή μου χάλασε και ήθελε επισκευή (αγορά απο εξωτερικό) και πλήρωσα 3 φορές τα μεταφορικά που είχα αρχικά πληρώσει + έμεινα 1,5 μήνα χωρίς μηχανή

Σορρυ που το λεπτολογω αλλά:
Για μια μεση μετακινηση στην αθηνα πηγαινε-ελα θες 30χλμ με την πρωτη-δευτερα το καψες το 10 ευρω. Αν παρεις ταξι που λες γραψε 20 ευρουλακια Μονοψηφιο νουμερο σε μεταφορικη , λιγο δυσκολο, ενας φακελος με κουριερ εχει 9 ευρω, οχι ενας ενισχυτης 15-20 κιλων. Μηπως σε συμφερει να το φερει με 17 ευρω απο εξω? Γενικα και εγω ειμαι της λογικης οτι για να ψωνισεις απο εξω πρεπει να ειναι τουλαχιστον 15 με 20% φθηνοτερα. Και σε πολλές περιπτωσεις ειναι!

Εγώ πάλι μένω Θεσσαλονίκη και παρήγγειλα από Αθήνα sub (32 κιλών), κεντρικό ηχείο (8 κιλών), και πίσω ηχεία (8,5 κιλά έκαστο) σύνολο..57 κιλά και πλήρωσα μεταφορικά 15 ευρώ που θεωρώ ότι έιναι πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς οτι μου τα έφεραν μέχρι την πόρτα μου...