Digea από AverTV Duo Hybrid PCI-e II

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,157
ΑΘΗΝΑ
Όπως γράφω και στον τίτλο, έχω αυτή τη κάρτα της AverMedia.
Δεν καταφέρνω όμως να πάιξω τα κανάλια της Digea. Ενώ τα πιάνει σαν κανάλια, μαύρο σκοτάδι και σιωπή.
Να πώ επίσης ότι δεν παίζουν ούτε στο AverMedia MediaCenter (player που συνοδεύει τη κάρτα).
Κοιτάζοντας στον player μου (JRiver), για το τί φίλτρα χρησιμοποιεί όταν προσπαθέι να παίξει κανάλια της Digea, βλέπω πάντα φίλτρα σχετικά με MPEG2.
Γνωρίζει κανείς άν πρέπει να ενεργοποίσω κάποια επιλογή στο ffdshow για να αποκωδικοποιήσει το mpreg4?
Σημ. Τα αναλογικά και τα Mpeg2 παίζουν κανονικά (όπως και τα 5 ραδιόφωνα της ERT).

Δοκίμασα και με Windows Media Center. Τα ίδια...

Μονο αν εχεις τα 7 θα παιξει τα mpeg4 καναλια το Windows Media Center. Στα vista δεν.

Δοκιμασε με:
Arcsoft TotalMedia 3
Cyberlink PowerCinema

Λογικα θα την υποστηριξουν την καρτα εφοσον την βλεπει και το Windows Media Center.

Για δοκίμασε το DVBViewer. Είναι για δορυφορική και επίγεια ψηφιακή λήψη. Βρες το από "κάπου" και αν σου κάνει μετά το αγοράζεις (15 ).

Μονο αν εχεις τα 7 θα παιξει τα mpeg4 καναλια το Windows Media Center. Στα vista δεν.

Δοκιμασε με:
Arcsoft TotalMedia 3
Cyberlink PowerCinema

Λογικα θα την υποστηριξουν την καρτα εφοσον την βλεπει και το Windows Media Center.

Είναι Windows 7 Ultimate.
Βρίσκει τα κανάλια, (τα αποθηκεύει με τ' όνομά τους), αλλά δεν παίζουν.

Όπως γράφω και στον τίτλο, έχω αυτή τη κάρτα της AverMedia.
Δεν καταφέρνω όμως να πάιξω τα κανάλια της Digea. Ενώ τα πιάνει σαν κανάλια, μαύρο σκοτάδι και σιωπή.
Να πώ επίσης ότι δεν παίζουν ούτε στο AverMedia MediaCenter (player που συνοδεύει τη κάρτα).
Κοιτάζοντας στον player μου (JRiver), για το τί φίλτρα χρησιμοποιεί όταν προσπαθέι να παίξει κανάλια της Digea, βλέπω πάντα φίλτρα σχετικά με MPEG2.
Γνωρίζει κανείς άν πρέπει να ενεργοποίσω κάποια επιλογή στο ffdshow για να αποκωδικοποιήσει το mpreg4?
Σημ. Τα αναλογικά και τα Mpeg2 παίζουν κανονικά (όπως και τα 5 ραδιόφωνα της ERT).

Στο ffdshow -> codecs > όπως στο screenshot

attachment.php

Attachments

• ffdshow.jpg
    ffdshow.jpg
    77.3 KB · Views: 106
Είναι Windows 7 Ultimate.
Βρίσκει τα κανάλια, (τα αποθηκεύει με τ' όνομά τους), αλλά δεν παίζουν.

Χμ, τα 7 παιζουν τα καναλια της Digea χωρις κανενα προσθετο.
Οποτε κατι μαλλον παιζει με το πως δινει το stream η καρτα τηλεορασης.

Δοκιμασε παντως και με τα αλλα προγραμματα.
Και δες αν δινει η Avermedia κανενα BDA driver.

καλησπερα

καπου εχω διαβασει οτι καποιες καρτες tv tuners θελουν update τα καινουρια drivers για να παιξουν mpeg 4

Εχω την 007 της avermedia.Ειχα βαλει τους τελευταιους οδηγους και επιανα τα ψηφιακα κανονικα.Ξαφνικα ολα χαθηκαν.Ψαχνοντας για λυση στο διαδυκτιο διαβασα οτι εφταιγε το service pack 1 που οντως ειχα εγκαταστησει πριν αρχισουν τα προβληματα.Ισως να φταιει αυτο αν το εχεις βαλει.

Re: Απάντηση: Digea από AverTV Duo Hybrid PCI-e II

Στο ffdshow -> codecs > όπως στο screenshot

attachment.php

Έτσι είναι το ffdshow. Όπως είπα, δεν έχω πρόβλημα να παίζω κανενός είδους αρχείο μάλιστα με bitstream, αλλά όχι τις εκπομπες Mpeg4.

Re: Απάντηση: Digea από AverTV Duo Hybrid PCI-e II

καλησπερα

καπου εχω διαβασει οτι καποιες καρτες tv tuners θελουν update τα καινουρια drivers για να παιξουν mpeg 4

Έχω τα τελευταία drivers, απ' το site της Avermedia.

stempi said:
Εχω την 007 της avermedia.Ειχα βαλει τους τελευταιους οδηγους και επιανα τα ψηφιακα κανονικα.Ξαφνικα ολα χαθηκαν.Ψαχνοντας για λυση στο διαδυκτιο διαβασα οτι εφταιγε το service pack 1 που οντως ειχα εγκαταστησει πριν αρχισουν τα προβληματα.Ισως να φταιει αυτο αν το εχεις βαλει.

Σίγουρα έχω το Service Pack 1 εγκατεστημένο.