Digea Σουνιο

alxkd

Established Member
6 November 2010
143
ξερει κανεις εαν υπαρχει καλυψη στο κομματι μεταξυ σουνιου - λαυριου. οτι και να κανω δεν μπορω να πιασω κανενα ψηφιακο. μηπως ειναι τα βουνα μπροστα ?

Λαύριο, περιοχή Πουνταζέζα με κεραία στραμμένη στον Υμηττό αναφέρουν τέλεια ληψη των συχνοτητων 46,47,48,52.

Λαύριο, περιοχή Πουνταζέζα με κεραία στραμμένη στον Υμηττό αναφέρουν τέλεια ληψη των συχνοτητων 46,47,48,52.

εκει κοντα ειμαι. θα δοκιμασω με την κεραια να την γυρναω σιγα σιγα.
εχω και mpg4 ξεχωριστο για μια παλια τηλ και τηλεοραση με ενσωματομενο mpg4. αυτο το 46.47.58.52 που το βλεπω? εγω απλα παταω να ψαξει για ψηφιακα.

Είναι οι δίαυλοι εκπομπής από Digea και ΕΡΤ! Προφανώς δεν σου δείχνει ο δέκτης σου διαύλους γιατί τους δείχνει σε MHz.

Οι γονείς μου πάντως έχουν μεγάλο πρόβλημα....

Μόνο την 52 πιάνουν και τα κανάλια που έχει αυτή η συχνότητα τίποτα άλλο...

Την γυρίσαμε, την κάναμε, τιποτα....

Απάντηση: Re: Digea Σουνιο

Τη 48 δε τη πιάνεις;

Τίποτα....άσε....!!!

Γίνεται ενίσχυση του δέκτη?? υπάρχουν κεραίες πιο δυνατές?? Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις??

Απάντηση: Re: Digea Σουνιο

Οι γονείς μου πάντως έχουν μεγάλο πρόβλημα....

Μόνο την 52 πιάνουν και τα κανάλια που έχει αυτή η συχνότητα τίποτα άλλο...

Την γυρίσαμε, την κάναμε, τιποτα....
Αλλαξε την θεση, οσο και γελιο αν σε ακουγετε.

Περίεργο, αν έπιανες την 48 απροβλημάτιστα θα ήξερα τι φταίει! Αναλογικά πιάνεις τίποτα στη 46 και στη 47; Μήπως ΝΕΤ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Μήπως;

Φίλοι μου λίγο πιο πίσω, στην περιοχή Θυμάρι (54ο χιλ αθηνών- Σουνίου) με κατεύθυνση Αίγινα αν θυμάμαι καλά έχουν απροβλημάτιστη λήψη. Να επίδεινώνεται τόσο πολύ πιο κάτω?