Digital Concert Hall σπίτι μας

THEMILOC

AVClub Enthusiast
6 February 2008
1,179
ΕΛΛΑΔΑ
Για όποιον δεν το είδε:
http://dch.berliner-philharmoniker.de/

Με εικόνα και ήχο ζωντανά από την Philarmonie με 10 .
Απόψε προλαβαίνετε να γραφτείτε και να πάρετε ένα...εισιτήριο
για την ζωντανή συναυλία του Rattle στις 9μμ.
Θ.Ζ.

Για όποιον δεν το είδε:
http://dch.berliner-philharmoniker.de/

Με εικόνα και ήχο ζωντανά από την Philarmonie με 10 .
Απόψε προλαβαίνετε να γραφτείτε και να πάρετε ένα...εισιτήριο
για την ζωντανή συναυλία του Rattle στις 9μμ.
Θ.Ζ.
-bye-Θεμη,καλα εκανες και το εβαλες αλλα η απ'ευθειας ληψει εχει προβληματα.Ειναι καλιτερα να εγγραφει κανεις και μετα να το κατεβασεις απο το αρχειο.

-bye-Θεμη,καλα εκανες και το εβαλες αλλα η απ'ευθειας ληψει εχει προβληματα.Ειναι καλιτερα να εγγραφει κανεις και μετα να το κατεβασεις απο το αρχειο.

Η λήψη δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είχα φυσικά εγγραφεί και πληρώσει προηγουμένως.
Ήταν μία σπουδαία βραδιά με υπέροχη μουσική.

Απλά πράγματα: Μπαίνεις,γράφεσαι, βγάζεις ένα "εισιτήριο" με 9,9 ευρω
και ή παρακολουθείς ζωντανά το κοντσέρτο-που ούτε στη μαύρη δεν βρίσκουν οι Βερολινέζοι εισιτήριο-ή βλέπεις αυτό που δεν πρόλαβες βιντεοσκοπημένο.
Το επόμενο ζωντανό στις 6/6. Εικόνα & ήχος πολύ καλά.
Αφού ψήνομαι για μία 42αρα. Τα υπόλοιπα φυσικά υπάρχουν.

Απλά πράγματα: Μπαίνεις,γράφεσαι, βγάζεις ένα "εισιτήριο" με 9,9 ευρω
και ή παρακολουθείς ζωντανά το κοντσέρτο-που ούτε στη μαύρη δεν βρίσκουν οι Βερολινέζοι εισιτήριο-ή βλέπεις αυτό που δεν πρόλαβες βιντεοσκοπημένο.
Το επόμενο ζωντανό στις 6/6. Εικόνα & ήχος πολύ καλά.
Αφού ψήνομαι για μία 42αρα. Τα υπόλοιπα φυσικά υπάρχουν.

Μπορεις και ετησια συνδρομη περιπου 80Ε και σε ενημερωνουν για καθε εκδηλωση και επισης μπορεις να κατεβασεις απο το αρχειο τους οτι εχεις χασει και με την ησυχεια σου.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!Νομιζω ειναι οι πρωτοι που το κανουν,το εψαξα και για τη Scala αλλα τιποτα ακομη.

Μπορεις και ετησια συνδρομη περιπου 80Ε και σε ενημερωνουν για καθε εκδηλωση και επισης μπορεις να κατεβασεις απο το αρχειο τους οτι εχεις χασει και με την ησυχεια σου.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!Νομιζω ειναι οι πρωτοι που το κανουν,το εψαξα και για τη Scala αλλα τιποτα ακομη.

geovar δεν κατεβάζεις κάτι, μόνο βλέπεις ζωντανό ή αρχείο. Όσο για την ετήσια συνδρομή, αξίζει από την νέα σαιζόν γιατί η τωρινή τελειώνει Αύγουστο.

Και μιά απορία: Πολλοί μουσικόφιλοι είμαστε βρε παιδί μου σ' αυτό και το γειτονικό φόρουμ!!!! Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε μία από τις γοητευτικότερες ψηφιακές εφαρμογές!.

Ήμουνα έτοιμος να αγοράσω εισιτήριο αφού έκανα register όταν το πρωτοδιάβασα.Όμως στο τεστ που έχει στο streaming για να δεις εάν το pc/internet connection μπορεί να ανταπεξέλθει δεν πήρα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Δεν μιλάμε καν για full screen - τα ζώα μου αργά ήτανε εκεί - κι έτσι θεώρησα πως δεν κάνει για Ελλάδα - 24Mbit σύνδεση έχω..Δηλαδή βλέπετε άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα?

Το ίδιο και σε μένα.

Ο ήχος ήταν εντάξει αλλά η εικόνα με πολλά σπασίματα. Μάλλον θα έλεγα ότι χανόταν εντελώς η αίσθηση του ζωντανού και θύμηζε slide show. Κρίμα.

Πάντως ο ενθουσιασμός μου παραμένει στο κόκκινο.