digital union-πατρα

Μονο μπαρες προς το παρον με mpeg2.
Ισχυς σηματος 83% και ποιοτητα 60%.

Απο Αροη γινεται η εκπομπη,κατι αλλο δεν εχω.
Η digital union πρεπει να ρυθμισει τον πομπο της γιατι προκαλει σοβαρες παρεμβολες στο 54 uhf, απο οπου εκπεμπει το mega απο Παλαιοπλατανο.

Λήψη με VU Duo και usb dvb-t stick με VTI image. Μόνο μπάρες προς το παρόν. Με εξωτερική κεραία OK, με εσωτερική δε λαμβάνεται τίποτα, άρα η ισχύς δε πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. Περιοχή Αμπελόκηποι.

Λήψη με VU Duo και usb dvb-t stick με VTI image. Μόνο μπάρες προς το παρόν. Με εξωτερική κεραία OK, με εσωτερική δε λαμβάνεται τίποτα, άρα η ισχύς δε πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. Περιοχή Αμπελόκηποι.

Παναγιώτη μπορείς να μου πεις τα πλήρη στοιχεία που βάζεις στον δέκτη?με αυτό
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516133 δεν κατεβάζει τίποτα ενώ το αναγνωρίζει ο δέκτης

Τα hybrid απ' όσο θυμάμαι δεν υποστηρίζονται σωστά. Τι image έχεις; Εγώ έχω VTI με τους οδηγούς του todo-dream.

Απλώς έκανα σάρωση στα 730 Mhz με 8MHz channel bandwidth, και τα βρήκε.

Τα hybrid απ' όσο θυμάμαι δεν υποστηρίζονται σωστά. Τι image έχεις; Εγώ έχω VTI με τους οδηγούς του todo-dream.

Απλώς έκανα σάρωση στα 730 Mhz με 8MHz channel bandwidth, και τα βρήκε.

και εγώ αυτό κάνω αλλά δεν,blackhole έχω και όπως λένε εδώ http://www.vuplus-community.net/board/threads/usb-tuner-dib0700-devices.517/ υποστηρίζεται αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κάποιος

Πάντως αυτό που βλέπω εγώ είναι πως με αρκετά καλό σήμα (82% όπως το αναφέρει η LG που έχω στην κρεβατοκάμαρα και δείχνει singal/quality) το quality παίζει συνέχεια από 60 ως 95%. Όταν λοιπόν πέφτει στο 60% βλέπω πιξελιάσματα. Η μετάδοση είναι (σύμφωνα πάντα με την LG) με QAM64 και FEC 3/4.

Στη Samsung δε μπόρεσα να βρω πουθενά πληροφορίες σήματος, που τις δείχνει;

Πάντως αυτό που βλέπω εγώ είναι πως με αρκετά καλό σήμα (82% όπως το αναφέρει η LG που έχω στην κρεβατοκάμαρα και δείχνει singal/quality) το quality παίζει συνέχεια από 60 ως 95%. Όταν λοιπόν πέφτει στο 60% βλέπω πιξελιάσματα. Η μετάδοση είναι (σύμφωνα πάντα με την LG) με QAM64 και FEC 3/4.

Στη Samsung δε μπόρεσα να βρω πουθενά πληροφορίες σήματος, που τις δείχνει;

μενού-ψηφιακό μενού-εγκατάσταση-σύστημα-πληροφορίες σήματος

εγώ με 43% quality δεν έχω πιξελιάσματα

Ναί, ΟΡΤ Πύργου, ΕΡΖ Ζακύνθου, Lepanto Ναυπάκτου και Best Καλαμάτας!!
Κανένα πατρινό κανάλι, που έτσι κ αλλιως θα είναι σε άλλες συχνότητες.

Θελει βελτιωση ακομα,φαινεται καθαρα οτι τροφοδοτειται με αναλογικο link το οποιο δεν περναει και καλα.Εχει χιονι στην εικονα του και φυσημα στον ηχο.

το lepanto tv εγκαινιαζει την εναρξη της ψηφιακης τηλεορασης στην περιοχη μας μεσα απο την digital union

Ενα μπραβο απο μενα σε αυτους που δουλεψαν γιατι πραγματικα το αποτελεσμα ειναι καλο για αρχη, ισως βελτιωθει στο μελλον

0036.jpg
]

και οσο αφορα την ποιοτητα του σηματος, στο οποιο δεν εχω σπασιματα οπως ειχα αναφερει οταν αρχισε η ψηφιακη εκπομπη στην 53uhf

0037.jpg

περιοχη ληψης
LIPSI.jpg

Θελει βελτιωση ακομα,φαινεται καθαρα οτι τροφοδοτειται με αναλογικο link το οποιο δεν περναει και καλα.Εχει χιονι στην εικονα του και φυσημα στον ηχο.

Δυστυχώς τα "καλά" link είναι και ακριβά...αν και η απόσταση από Παλαιοπαλτανο είναι μικρή....

Το σημα βελτιωθηκε γιατι ανεβηκε η ισχυς.Αυτη την στιγμη παιζει περιπου 200W.Υπαρχει προβλημα με το link γιατι δεν περναει καλα στην Αροη ειναι οριακο.

Πολύ θετικό ότι ξεκινούν ψηφιακές εκπομπές και σε διάφορες άλλες πόλεις, εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης!