Re: DIGITALWORLD HDT-180 USB PVR
Καλησπέρα σε όλους
Για elivouk συνδέεται - το έχω κανει με τη δική μου TV χρειάζεσαι μονο εναν μικρό adaptor που στην εισοδο παίρνει τα τρία βύσματα (audio L-R, video χρώματα κοκκινο, ασπρο, κιτρινο) και απο την άλλη εχει διεπαφή scart , ένα εντελώς παθητικό πραγματακι δηλαδή.
Τώρα θα ήθελα να ζητησω και εγω βοήθεια στο παρακάτω:
Αγόρασα τον DGW 180 και αρχικά τον επεστερψα ως χαλασμενο λόγω τηλεκοντρολ όπως προαναφερθηκε απο πολλούς! Τον παρελαβα πίσω απο e-shop και προσπάθησα να τον συνδεσω ως αποκωδικοποιητή για DIGEA καναλια (TV = Philips37PFL5603D συνδεση στη θεση που υποδεικνυει το manual και σε κεραία εσωτερική Philips SBC 8250 με την οποία πιανω σχετικά καλά τα αναλογικά καναλια) Τον βαζω απο το menu να κανει αυτόματη σαρωση δεν καταγραφει κανενα ψηφιακο καναλι μετα απο μερικά λεπτα ψαξιματος! Πηγαινω με καρφωτες συχνότητες σα να πηγαινει να συντονισει κατι, γυριζει στην αρχή δεν εχει χαμπαριασει τιποτε!! Πάω απο τον αυτόματο συντονισμό της TV - με κεραία στον DGW180 και απο κει στην TV βρίσκει καποιο σημα αλλα μολις επιλεγω το καναλι --> Unsupported video format !!!
κατι πρέπει να κανω πολύ λάθος γιατι νομιζα οτι αυτόματα θα κλειδωνε τα ψηφιακα καναλια. Τωρα τον εχω εκτος γιατι ουτε αναλογικα μπορω να δώ με αυτό.
Ειναι θεμα κεραίας?
Firmware DGW180?
Ειναι για τα σκουπίδια?
Εαν καποιος το εχει περασει και καταλαβαινει ή απλά ξερει τι τρεχει ας βοηθησει, τετοιες μέρες που περνάμε ...!!!