Δικαιωμα στην "αρνηση"

Πάντως είναι εντυπωσιακό,που αντί να ακούγεται και ένα ευχαριστώ για τούς συμμετέχοντες υπάρχει μεμψιμοιρία για τήν κατεύθυνση που παίρνει(περιστασιακά )το μουσικό φόρουμ.
Υπάρχει ευχαριστώ!, πως δεν υπάρχει? Λίγοι κακαρίζουμε, αλλά πολλοί συμμετέχουν, έστω παθητικά, διαβάζοντας.
Και η μεμψιμοιρία καμιά φορά είναι μία αφορμή για θετικά πράγματα. Καλύτερα να τριβόμαστε, παρά η αφωνία. :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Δικαιωμα στην "αρνηση"

Σπύρο, όσον αφορά αυτά που έγραψες περί αρνητικού και αδιάφορου, έχω αντίθετη άποψη από τη δική σου.
Υπήρξα αρνητικός σε πράγματα, στα οποία για διάφορους λόγους έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία και τελικά μου άρεσαν. Έχω τη γνώμη ότι ο αρνητικός είναι αυτός που μπορεί και ν' ασχοληθεί και όχι ο αδιάφορος. Ο αδιάφορος δε θα μει καν στον κόπο.

Eννοούσα προκατειλημένα αρνητικός.
Πώς είναι εκείνη η ιστορία τού σκορπιού που ενώ τον περνάει ο βάτραχος απο το ποτάμι τόν τσιμπάει με το κεντρί και πεθαίνουν και οι δυο,γιατί είναι στην φύση τού σκορπιού να αμολάει το κεντρί του?;)

Re: Απάντηση: Δικαιωμα στην "αρνηση"

Πάντως είναι εντυπωσιακό,που αντί να ακούγεται και ένα ευχαριστώ για τούς συμμετέχοντες υπάρχει μεμψιμοιρία για τήν κατεύθυνση που παίρνει(περιστασιακά )το μουσικό φόρουμ. Αξιοπρόσεκτη η προσπάθεια να υποβαθμιστεί το όλο εγχείρημα λόγω πικρίας .
Το φόρουμ φτιάχτηκε απο τα μέλη του.Αυτά γεμίσανε το index με άρθρα που δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού.Και αυτά θα συνεχίζουν να το κάνουν.
Τείνω τελικά να συμφωνήσω απολύτως με το post 68 τού Πέτρου στο thread τού Χατζιδάκη.

Εγώ δεν έννοιωσα να λείπει το "ευχαριστώ" και αντίστοιχα να υπάρχει μεμψιμοιρία.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω που υπάρχει η "αξιοπρόσεκτη προσπάθεια υποβάθμισης"

Γιά το index δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω

.
Απλά είναι μοναχικό το σπορ.

Βασιλη :grinning-smiley-043
Τα ειπες ολα με 5 κουβεντς
Και ισως ετσι πρεπει να ειναι. γιατι τα κριτήρια του καθενός μας ειναι στο κατω κατω αδιαπραγματευτα.
Οτι και να μου πει ο αγαπητος μου Παναγιωτιδης,για εμενα οι Ζεπελλιν θα ειναι παντα καλυτεροι απο τους Μπιτλς.
Η για να το θεσω πιο σωστα, θα μου αρεσουν πιο πολυ απο τους Μπιτλς.
Ποτε δεν θα ακουσω με ευχαρίστηση κλασικη μουσικη (το οτι εχω 5 σιντακια φυσικα δεν με κανει καν να εχω παρει μυρωδια) και παντα θα αντιμετωπιζω κουμπωμενος το Μεταλ.
Μου προξενει πονολεφαλο η τζαζ (αφου οι μουσικες γνωσεις ειναι ανυπαρκτες), φρικη τα ποντιακα και συγκινουμε βαθυτατα με ενα ηπειρωτικο μοιρολοϊ.
Θεωρω το Imagine ενα απο τα ωραιοτερα τραγουδια που εχουν γραφει και σαχλο το she loves you.

Αυτα ειναι ΔΙΚΑ μου κριτιρια και οποιος θελει και εχει τα ιδια με εμενα ειναι φιλος ΚΑΙ στην μουσικη.
Οποιος διαφωνει ειναι και παλι φιλος μου, με διαφορετικα ακουσματα.
Η μουσικη παιζει σημαντικο ρολο στην ζωη μου αλλα οχι το ΠΡΩΤΟ.
Εχω την κορη μου και την γυναικα μου για να αναλωσω τα βαθυτερα συναισθηματα μου.
Την βρισκω εξισου με το να ακουσω ενα αριστουργηματικο κομματι μουσικης, με το να ριξω δυο γκαζιες με την μοτοσυκλετα μου και να κανω δυο πλαγιολισθησεις με το αυτοκινητο μου.

Εχεις απολυτο δικιο Βασιλη.
Πολυ μοχαχικο σπορ!!!

Re: Απάντηση: Δικαιωμα στην "αρνηση"

Υπάρχει ευχαριστώ!, πως δεν υπάρχει? Λίγοι κακαρίζουμε, αλλά πολλοί συμμετέχουν, έστω παθητικά, διαβάζοντας.
Και η μεμψιμοιρία καμιά φορά είναι μία αφορμή για θετικά πράγματα. Καλύτερα να τριβόμαστε, παρά η αφωνία. :BDGBGDB55:

Η ανάγνωση δεν είναι καθόλου παθητική συμμετοχή και εξηγώ:

Υπάρχουν για παράδειγμα 4-5 άνθρωποι που έχουν ιδιαίτερες γνώσεις και μεράκι για την λεγόμενη κλασσική και γράφουν ενδιαφέροντα πράγματα. Κάποιοι από τους αποδέκτες (ακόμη και ο υποφαινόμενος με αρκετή προυπηρεσία στο χώρο της κλασσικής) παίρνουν αφορμή και ''ψάχνονται'' περισσότερο με αποτέλεσμα οι ορίζοντες να διευρύνονται και το ''ταξίδι'' (όπως λέει κάπου ο Κώστας Λυμπερόπουλος) να γίνεται πιο ενδιαφέρον. Δυστυχώς για τους 4-5 περί ων ο λόγος ,η σχέση είναι μονόδρομη διότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε στην πλευρά του ''λαβείν'' ενώ αυτοί είναι στην πλευρά του ''δούναι''. Παρ'όλ'αυτά όμως πιστεύω (χωρίς να θέλω να μιλήσω εκ μέρους τους) ότι και γι'αυτούς είναι μια ικανοποίηση το γεγονός ότι με τα σχόλια και τα γραπτά τους βάζουν κάποιους συν-εραστές της μουσική ''στην πρίζα'' με την καλή έννοια.
Προσωπικά μου έχει συμβεί πολλάκις ,τους τελευταίους μήνες που αποτελώ μέλος, με τα γραπτά του Κώστα Λυμπερόπουλου (μια και περνάω jazz φάση).

Re: Απάντηση: Re: Δικαιωμα στην "αρνηση"

Eννοούσα προκατειλημένα αρνητικός.
Πώς είναι εκείνη η ιστορία τού σκορπιού που ενώ τον περνάει ο βάτραχος απο το ποτάμι τόν τσιμπάει με το κεντρί και πεθαίνουν και οι δυο,γιατί είναι στην φύση τού σκορπιού να αμολάει το κεντρί του?;)

Σωστά, εγώ πάλι εννοούσα αρνητικός από απλή ξεροκεφαλιά, που κάποια στιγμή θα περάσει...

Βασιλη :grinning-smiley-043
Τα ειπες ολα με 5 κουβεντς
Και ισως ετσι πρεπει να ειναι. γιατι τα κριτήρια του καθενός μας ειναι στο κατω κατω αδιαπραγματευτα.
Οτι και να μου πει ο αγαπητος μου Παναγιωτιδης,για εμενα οι Ζεπελλιν θα ειναι παντα καλυτεροι απο τους Μπιτλς.
Η για να το θεσω πιο σωστα, θα μου αρεσουν πιο πολυ απο τους Μπιτλς.
Ποτε δεν θα ακουσω με ευχαρίστηση κλασικη μουσικη (το οτι εχω 5 σιντακια φυσικα δεν με κανει καν να εχω παρει μυρωδια) και παντα θα αντιμετωπιζω κουμπωμενος το Μεταλ.
Μου προξενει πονολεφαλο η τζαζ (αφου οι μουσικες γνωσεις ειναι ανυπαρκτες), φρικη τα ποντιακα και συγκινουμε βαθυτατα με ενα ηπειρωτικο μοιρολοϊ.
Θεωρω το Imagine ενα απο τα ωραιοτερα τραγουδια που εχουν γραφει και σαχλο το she loves you.

Αυτα ειναι ΔΙΚΑ μου κριτιρια και οποιος θελει και εχει τα ιδια με εμενα ειναι φιλος ΚΑΙ στην μουσικη.
Οποιος διαφωνει ειναι και παλι φιλος μου, με διαφορετικα ακουσματα.
Η μουσικη παιζει σημαντικο ρολο στην ζωη μου αλλα οχι το ΠΡΩΤΟ.
Εχω την κορη μου και την γυναικα μου για να αναλωσω τα βαθυτερα συναισθηματα μου.
Την βρισκω εξισου με το να ακουσω ενα αριστουργηματικο κομματι μουσικης, με το να ριξω δυο γκαζιες με την μοτοσυκλετα μου και να κανω δυο πλαγιολισθησεις με το αυτοκινητο μου.

Εχεις απολυτο δικιο Βασιλη.
Πολυ μοχαχικο σπορ!!!

Αυτό για το ηπειρώτικο μοιρολόϊ ξαναπέστο.:smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δικαιωμα στην "αρνηση"

Εγώ δεν έννοιωσα να λείπει το "ευχαριστώ" και αντίστοιχα να υπάρχει μεμψιμοιρία.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω που υπάρχει η "αξιοπρόσεκτη προσπάθεια υποβάθμισης"

Γιά το index δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω

Διαβάζουμε διαφορετικά τα posts,αλλά δεν χρειάζεται να χαλάμε και τίς καρδιες μας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δικαιωμα στην "αρνηση"

Διαβάζουμε διαφορετικά τα posts,αλλά δεν χρειάζεται να χαλάμε και τίς καρδιες μας.

το πρώτο είναι σίγουρο....:BDBDG54:

αλλά και το δεύτερο επίσης..:2thumb22sup: