Δικαναλος ενισχυτης-ηχεια 600-700 ευρω

LedMan

New member
16 September 2010
1
Καλημερα καλως σας βρηκα.
Ενδιαφερομαι για ενισχυτη στερεο και ηχεια με περιορισμενο budget 600-700 .Ο χωρος μου ειναι 16 τετραγωνικα σαλονι..
Απο μαγαζι φιλου εχω βρει (καινουργια) τον HK3490 380 κ τα kef cresta 30 στα 300 .Πως σας φαινεται σαν συνδυασμος?Ειμαι αρχαριος στο ωωρο χωρις τρελες απαιτησεις..Απλα με ενδιαφερει να μπορω να ακουσω τη μουσικη μου αξιοπρεπως και με λιγο παραπανω ενταση απο ενα all-in-one συστημα και να μπορω να δω κ καμια ταινια με ηχο πιο καλο....
Ευχαριστω.

Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια στην παρέα μας!

Στα χρήματα που διαθέτεις,υπάρχουν πολλές πραγματικές ευκαιρίες σε καλομεταχειρισμένα.Τα δύο που σου προσφέρθηκαν κι ιδιαίτερα τα παλιά ηχεία δεν αξίζουν να επενδύσεις σ' αυτά.

Αν ψάξεις θα βρείς πολύ καλύτερα...

Καλημερα καλως σας βρηκα.

Καλωσόρισες!
Η πρόταση του Dipie με βρήσκει απόλυτα σύμφωνο..
Υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα, ψάχτο λίγο..

Ενδιαφερομαι για ενισχυτη στερεο και ηχεια με περιορισμενο budget 600-700 .Ο χωρος μου ειναι 16 τετραγωνικα σαλονι..
Απο μαγαζι φιλου εχω βρει (καινουργια) τον HK3490 380 κ τα kef cresta 30 στα 300 .Πως σας φαινεται σαν συνδυασμος?[/QUOTE]

Ειμαι αρχαριος στο χωρο χωρις τρελες απαιτησεις..Απλα με ενδιαφερει να μπορω να ακουσω τη μουσικη μου αξιοπρεπως και με λιγο παραπανω ενταση απο ενα all-in-one συστημα και να μπορω να δω κ καμια ταινια με ηχο πιο καλο....
Ευχαριστω.

Ολοι έτσι λέγαμε στην αρχή!