Δικτύωση PS3

Θα ήθελα μερικες διευκρινήσεις σχετικά με την δικτύωση του ps3 γιατί έχω μπερδευτεί αρκετά. Η σύνδεση με το internet και το store γίνονται χωρίς κανένα πρόβλημα με router 3CRWDR101A-75 της 3com ασύρματα .Στον ίδιο router είναι συνδεδεμένο ενσύρματα (με καλώδιο) και το laptop. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δω πουθενά στις θέσεις δικτύου ή τους υπολογιστές δικτύου το ps3. Χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση και ποιά. Δοκίμασα τις οδηγίες για streaming αρχείων μέσω wmp11 όμως το ps3 παραμένει άφαντο. Το λειτουργικό σύστημα ειναι windowsxp sp2.Help pls

Last edited:
Θα ήθελα μερικες διευκρινήσεις σχετικά με την δικτύωση του ps3 γιατί έχω μπερδευτεί αρκετά. Η σύνδεση με το internet και το store γίνονται χωρίς κανένα πρόβλημα με router 3CRWDR101A-75 της 3com ασύρματα .Στον ίδιο router είναι συνδεδεμένο ενσύρματα (με καλώδιο) και το laptop. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δω πουθενά στις θέσεις δικτύου ή τους υπολογιστές δικτύου το ps3. Χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση και ποιά. Δοκίμασα τις οδηγίες για streaming αρχείων μέσω wmp11 όμως το ps3 παραμένει άφαντο. Το λειτουργικό σύστημα ειναι windowsxp sp2.Help pls

Για δες http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=319466&postcount=25 μήπως και βρεις άκρη!

Δοκίμασε τα ακόλουθα :

- Κανε Ping απο το PC το PS3 ( μέσα από DOS prompt type "ping <IP of the PS3>"
- Κατέβασε το F/W στο PC σου
- To PS3 έχει σύνδεση με το Internet ?
- Αν έχεις το Tversity κανε ένα restart το service
- Ενεργοποίησε το media servers από το menu του PS3 στα system settings

T,

Το πρόβλημα είναι συνολικότερο και δεν αφορά συγκεκριμένη εφαρμογή αφού τα ίδια αποτελέσματα είχα και με το tversity.Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Εγώ δεν κατάλαβα τι γενικότερο πρόβλημα λες ... αφού μπαίνει στο internet και παίζει games είσαι οκ , αυτά κάνει το ps3.
Τα άλλα ίσως είναι πρόβλημα με την εφαρμογή, δοκίμαζε το tversity για σιγουριά.