Δίλημμα μεταξύ ΤX-L42DT50E ,UE40ES6710 και LG 42LM640s

sottos86

New member
23 December 2012
10
Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι τα φώτα σας σχετικά με αυτό το δίλημμα που έχω, ενδιαφέρομαι να δώσω μέχρι 700 ευρώ για αγορά τηλεόρασης(smart tv,3d,42") και οι επιλογές μου είναι οι ακόλουθες -PANASONIC TX-L42ET5E ,SAMSUNG UE40ES6710 και LG 42LM640s- . Οφείλω να ομολογήσω πως η LG αρχικά ήταν αυτή που μου κίνησε το ενδιαφέρον, παρ´όλα αυτά όμως, ύστερα από αρκετό ψάξιμο καταλήγω στο συμπέρασμα πως η Panasonic ET5 είναι η πιο ασφαλής επιλογή που θα μπορούσα να κάνω με βάση φυσικά και τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω. Όσον αφορά την SAMSUNG UE40ES6710 απλά προέκυψε σαν επιλογή τελευταία στιγμή λόγω προσφοράς...

Ποια θα διαλέγατε και γιατί;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

πάνω κάτω είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα αλλά σε 46 και 47 ίντσες και μάλλον με βλέπω σε Panasonic. Από αυτά που έχω διαβάσει αρκετό καιρό εδώ μέσα οι φετινές Samsung αξίζουν από σειρά 7 και πάνω αλλα τόσα χρήματα για 46 ιντσες σε καμια περίπτωση δε μπορω να διαθεσω. η σειρά 6 είναι πολλά μπιμπιμπλικια και χωρίς πολύ ουσία. ότι βέβαια και να σου πούνε σε τελική ανάλυση ο καλύτερος κριτής είναι το μάτι σου.

Στα χρήματα αυτά θα πήγαινα ασφαλώς σε 46/47 ίντσες. Δείτε και την Toshiba 46TL963 ~650 μαύρο πολύ καλύτερο απο IPS Panasonic/LG.

Τελικά υπέκυψα και παρήγγειλα την PANASONIC ET5 42'' από Κωτσόβολο στα 700ευρώ. Μου φάνηκε η πιο σίγουρη επιλογή αν και έχω διαβάσει από εδώ και από εκεί πως παίζει να ταλαιπωρηθώ με τους υπότιτλους σε 3D ταινίες (κάπου διάβασα πως δεν τα δείχνει καλά ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων) ,όπως και να χει περιμένω να την παραλάβω για να ενημερώσω σχετικά με τις εντυπώσεις μου.

Μέχρι τότε καλές γιορτές σε όλους εύχομαι :)