Δεν είχα ποτέ Sugden, απ' όσο γνωρίζω απο φίλους είναι αρκετά καλοί. Από τα χαρακτηριστικά που είδα σαφώς ο Masterclass IA4 θα ήταν ότι καλύτερο, custom μετασχηματιστής κτλ, νομίζω ότι απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν την ποιότητα της μεγάλης σειράς αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν το σετ προ τελικού δεν ξέρω όμως πια είναι η διαφορά στο κόστος και άν σε συμφέρει και σε σχέση με τα ηχεία και με το υπόλοιπο συστημά σου.
Από την ισχύ του υποθέτω ότι έχεις σχετικά ευαίσθητα ηχεία, θα σου δώσω μία διαφορετική εναλλακτική, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει και άν οικονομικά είναι κοντά στα SUGDEN αλλά και σαν παλιός Krellάκιας προτείνω KRELL S300i (2 x 180W (8ΩΜ) , 2 x 280W (4ΩΜ) <<Την ισχύ ουδείς εμίσησε !>>.
Ο 21SE είναι εξαιρετικός ενισχυτής.Ο Masterclass(έχω ακούσει αρκετά τα παλιώτερα),ήταν καλύτερα μηχανήματα στα σημεία(ανάλυση,εικόνα, μπάσσο),υπερέχοντας λίγο και σε ισχύ.
Πάνε πολύ με τα Proac.Τα D2 ή το πολύ τα D18,είναι αυτά που ενδείκνυται για το χώρο σου(κάπου αλλού έχεις γράψει 20 τμ)..
Οτι και να πάρεις δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος.Οτι παραπάνω δώσεις δεν θα πάει χαμένο.
Α...Οχι καλώδια VDH μ' αυτά τα μηχανήματα και τα Proac.Προτίμησε Analysis plus σε σχετικά προσιτά.
Mα σου γράφω:τα Analysis plus.
Δεν έχω ακούσει συγκριτικά με ισορροπημένη σύνδεση.Δοκιμάζεις με φθηνά καλώδια πχ Belden κι αναλόγως κινείσαι...
Ο κύβος ερρίφθη...
Δόθηκε η παραγγελία για τον Masterclass!!! :award:
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια! :a0210:
Καλοακουστος.
Μπορεσες να τον ακουσεις;
Καλώς να τα παραλάβεις και να τα ευχαριστηθείς!
Περιμένουμε εντυπώσεις αφού στρώσουν.
Μετά 100-150 ώρες παίξιμο και σε δυνατές εντάσεις(όχι στην αρχή),μας λές τι ακούς.
Για τον Sugden τι λές, να τον αφήσω "στην αρχή" μόνο στο POWER ΟΝ (με το volume κλειστό) για κάμποσες ώρες και κατόπιν να ανεβάζω σταδιακά την ένταση?
Υπάρχει κίνδυνος να "στρωθεί" στραβά και να δημιουργηθεί πρόβλημα στον ήχο του, όπως μπορεί να συμβεί στην απόδοση σε ένα καινούργιο μοτέρ αυτοκινήτου, για παράδειγμα?:huh2:
Καλυτερα κανε οτι σου λεει ο DIPIE!!
Kαι εγω τον δικο μου ετσι τον εστρωσα!Μετα απο 2 μηνες ηταν ετοιμος.(μπορουσα μονο 5 ωρες την ημερα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.