Dimiourgia kanaliou.

Ch3RoUv1M

AVClub Enthusiast
22 February 2007
785
Athina
Geias paidia.Prwta apo ola 8a i8ela na sas mpravo gia tin poli omorfi douleia pou exete kanei.Sinexiste etsi.Twra stin protasi pou 8a i8ela na kanw.Ti 8a legate na dimiourgi8ei ena kanali sto Irc me onoma Avclub?

Γειά σου φίλε και καλωσήρθες .

Πολύ καλή η ιδέα σου και για να σε προλάβω σου λέω ότι μιάς και η πλατφόρμα μας το υποστηρίζει είναι μέσα στα μελλοντικά σχέδια μας να το κάνουμε αυτό μέσα από εδώ. Ενα chat room! (φυσικά bandwidth επιτρέποντος. Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να γίνει τροχοπέδι για την εύρυθμη λειτουργία του site.).

Σ' ευχαριστούμε πάντως.

Υ.Γ. Λόγω κανόνων αλλά και εύκολου διαβάσματος, σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.

-bye-

δωσε λεπτομερειες και βαλε και το μικρο σου ονομα εστω, απο κατω διοτι τo ch3RoUv1M ειναι ωραιο γia Password σε πιστωτικη καρτα οχι για Νικ Ναμε!!!!!
καλως ορισες κι ολας!!!!!!!

Καλως όρισες φίλε μου!

Ελα βρε Λάρυ το πήρες το παιδί από τα μούτρα για το nickname του. "Χερουβιμ" λέει απλά το έχει γράψει έξυπνα ο άνθρωπος!:afro:

Φιλε Χερουβειμ να σε καλωσορισω και εγω με την σειρα μου και να σε ενημερωσω οτι το chat room ειναι στα σκαρια. Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιουμε third party προγραμματα απο την στιγμη που μπορουμε να το ενσωματωσουμε στο forum μας.

Geias paidia.Prwta apo ola 8a i8ela na sas mpravo gia tin poli omorfi douleia pou exete kanei.Sinexiste etsi.Twra stin protasi pou 8a i8ela na kanw.Ti 8a legate na dimiourgi8ei ena kanali sto Irc me onoma Avclub?

αγαπητέ καλώς όρισες :BDGBGDB55: πολύ έξυπνη ιδέα, ο Νίκος ο administrator :grinning-smiley-043 της πλατφόρμας είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει

εγω νομιζα τηλεοπτικο καναλι......

Θελει μεγαλο ρισκο ι εκπομπη στη τv.Κατι ασχετο,ποσα χρονια ειναι το site?

Συγγνωμη για τα ορθογραφικα λα8η μου,αλλα τοσο καιρο γραφω με λατινικους χαρακτηρες.Οποτε καταλαβαινετε...(πιστευω)