Δημιουργείστε Japanese PS Store account!

spyridy

AVClub Enthusiast
5 September 2007
1,130
Γλυφάδα
Επειδή ανέφερε σήμερα ο JohnBougiou οτι στο Γιαπωνέζικο playstation store ανέβηκε το Gran Turismo 5 Prologue, μου μπήκε η ιδέα να το κατεβάσω. Ελα μου ντε που η δημιουργία λογαριασμού πρέπει να γίνει στα Γιαπωνέζικα!!!

Βρήκα λοιπόν με screenshots εναν οδηγό που σου λέει βήμα-βήμα τι να κάνεις για να καταλάβεις τι πρέπει να γράψεις και που, ωστε να φτιαχτεί ο λογαριασμός στο Γιαπωνέζικο PS store!

Ιδού: http://ps3mods.blogspot.com/2007/06/create-japan-psn-account.html

Για να σας βοηθήσω στο κομμάτι που πρέπει να γράψετε τον ΤΚ και τη διεύθυνση, απλά βάλτε ΤΚ τον εξής: 1040061
μετά πατήστε το κουμπί δεξια απο εκεί που γράψατε το ΤΚ, το οποίο συμπληρώνει αυτόματα όλα τα στοιχεία πλην της τελευταίας γραμμής όπου και πρέπει να γράψετε τη λέξη: Tokyo

Είστε έτοιμοι κατα τα άλλα, όπως ακριβώς περιγράφονται στο παραπάνω λινκ!

Καλά κατεβάσματα!

Φιλικά
Γιάννης

εντιτ: παρακαλώ κάποιο διαχειριστή να διορθώσει τον τίτλο μιας και αυτό το δημιουργΕΙστε αντί δημιουργήστε βγάζει μάτια!!!

Last edited:
Μπορώ να εχω 2 λογαριασμούς σε 2 χώρες?

Δηλαδή να εχω 1 λογαριασμό στο αγγλικό και ενα στο Ιαπωνικο

Σαφώς! απλά θα πρέπει να φτιάχνεις καινούριο χρήστη στο κεντρικό μενού του PS3 τον οποίο θα ορίζεις οτι "μένει" σε άλλη χώρα.

Εγώ π.χ. έχω εναν χρήστη spyridy για Ελλάδα (No PS Store δυστυχώς για το Ελλάντα), εναν άλλο "spyridyuk" για το αγγλικό μαγαζί, και ενα τρίτο "spyridyjpn" για το γιαπωνέζικο.

Αυτό το ΣΚ σκέφτομαι να φτιάξω κι ενα "spyridyus" να δω τι έχουν τα παιδιά απο αμέρικα μερια στο μαγαζί τους!

Σαφώς! απλά θα πρέπει να φτιάχνεις καινούριο χρήστη στο κεντρικό μενού του PS3 τον οποίο θα ορίζεις οτι "μένει" σε άλλη χώρα.

Οταν λες απο το κεντρικό menu εννοείς τερμα αριστερα? Γιατι εκει που πήγα στα accounts εχει μονο edit account.

Ερωτηση

Εκει που βαζω το password τι πρεπει να βαλω. Μου λεει αλλα δεν καταλαβαινω. Θελει και αριθμους και γραμματα αν θυμαμαι καλα. Μην μου πειτε να βαλω το password απο το αλλο account γιατι δεν το θυμαμαι :flipout:

βαλε ο,τι password θες αλλά χρησιμοποίησε και γράμματα και νούμερα.
καλό θα ήταν να δηλώσεις ενα άλλο mail just in case.

Στο PS3, όποιοε έχει κατεβάσει απο το γιαπωνέζικο Playstation Store το Gran Turismo 5 Prologue, θα δεί οτι στην επιλογή "Video TV" έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει διάφορα video, άλλα σε SD κι άλλα σε HD. Ενα απο τα HD είναι ενα 10λεπτο βίντεο για το Tokyo show, στο οποίο δείχνει και την παρουσίαση του GT-R! Απλά κουκλί! (ειδικά σε HD εικόνα!!!!)

Δεν ξερω γιατι αλλα δεν βρισκω ουτε "video tv" λεξη πουθενα αλλα ουτε και βρήκα κανα video τέτοιο. Εκει που εχει τα video του GT εχει 7 τα οποία ομως ειναι ολα για το παιχνιδι. Εκτός και αν ειναι μεσα στο παιχνιδι (το οποιο κατεβαίνει αυτή την στιγμή) και δεν το καταλαβα.

νόμιζα οτι ήταν ξεκάθαρο απο τα λεγόμενά μου οτι εννοούσα ΜΕΣΑ στο μενου του παιχνιδιου. Προφανώς ήταν ambiguous (δε μου ερχεται ρε γμτ στα ελληνικα!)