δημιουργια φθηνου πακετου

teo2010

New member
29 November 2010
15
θεσσαλονικη
γειας σας.....επειδη ειμαι ψιλο ασχετος απο αυτα θα ηθελα να μου προτεινετε κανα πακετο να φτιαξο φθηνο παντα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολη :chinese: πιω πολυ με ενδιαφερουν τα αθλητικα καναλια.....γιατι με την νοβα που εχω μπλεξει δν λεει πια μονο ελληνικο πρωταθλημα και αγγλικο θελω και γερμανικο και ισπανικο και ιταλικο......μεσα απο hotbird 13 γινεται τιποτα??? μην αλλαζω και κατοπτρο τωρα....:a0210:

Τα JSC sports νομίζω έχουν ότι θέλεις και με οικονομική συνδρομή.Αλλιώς θα πρέπει να πας στο conn-x tv που έχει τα υπόλοιπα 3.

Εάν είσαι παλιός συνδρομιτής ναι (δηλαδή ελεύθερη κάρτα).Θα χρειαστείς έναν νέο δέκτη βέβαια.

Έναν με UCAS και να παίρνει και 1-2 cams.Παράδειγμα ο edision argus 2 in 1.
5 χρόνια συνδρομιτής συνεπώς η κάρτα είναι ελεύθερη οπότε μπορεί να δουλέψει σε οποιονδήποτε δέκτη με αυθεντική μόντουλα (μώβ) irdeto.

Έναν με UCAS και να παίρνει και 1-2 cams.Παράδειγμα ο edision argus 2 in 1.
5 χρόνια συνδρομιτής συνεπώς η κάρτα είναι ελεύθερη οπότε μπορεί να δουλέψει σε οποιονδήποτε δέκτη με αυθεντική μόντουλα (μώβ) irdeto.
και ποσο κοστιζει αυτος ο δεκτης ????????

και ποσο κοστιζει αυτος ο δεκτης ????????

ηθελα να κανω και μια ακομη ερωτηση το κατοπτρο που εχω και βλεπω νοβα ειναι στις 13 μοιρες hotbird εχω δει ενα καναλι ARD daσ erste στις 8 μοιρες hotbied... πως γινεται να το πιασω????

Δεν είναι στις 8 μοίρες αλλά στον Hotbird 8.Συνεπώς πρέπει να το λαμβάνεις.Ένας HD δέκτης στην μεσαία κατηγορία κοστίζει περίπου 150-200 ευρώ.Όσο περίπου και η ετήσια συνδρομή των JSC sports.

Δεν είναι στις 8 μοίρες αλλά στον Hotbird 8.Συνεπώς πρέπει να το λαμβάνεις.Ένας HD δέκτης στην μεσαία κατηγορία κοστίζει περίπου 150-200 ευρώ.Όσο περίπου και η ετήσια συνδρομή των JSC sports.
εψαξα να βρω σε μια σελιδα την συχνοτητα για αυτο το καναλη την βαζω αλλα μου λεει 0% σημα

Δεν ειναι ενα καναλι αλλα 11 εαν θυμαμαι σωστα.Και 2 επιπλεον ειναι υψηλης ευκρινειας.
Posted via Mobile Device

Δεν ειναι ενα καναλι αλλα 11 εαν θυμαμαι σωστα.Και 2 επιπλεον ειναι υψηλης ευκρινειας.
Posted via Mobile Device

το καναλι λεγεται ARD Das ERSTE δεν λεει οτι ειναι HD περναω την συχνοτητα και μου λεει 0%...μηπως μπορεις να βοηθησεις??? σε μια σελιδα που βλεπω λεει πως ειναι στον hotbird 8 freq 11.541 V symbol 22000 - 5/6 free to air!!!!!!

Το das erste όπως και το zdf δεν μεταδίδονται σε hd στον hotbird.Υπάρχουν βέβαια τα αντίστοιχα sd κανάλια.
Posted via Mobile Device