Δημιουργια HTPC

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
2,017
Καλησπέρα παιδιά, μετά την αγορά ενός macbook pro το παλιο μου desktop pc κατάντησε άχρηστο και δεν το χρησιμοποίησα ξανα...
Για αυτό σκέφτηκα να το κάνω htpc.

Η σύνθεση μου είναι

Επεξεργαστης i7 920
Μητρικη Asus p6t
6gb ram
κάρτα γραφικων Nvidia 9600gt
Τροφοδοτικο 650w
σκληρος ένας ssd64 gb (όλα τα αρχεια θα δίνονται απο το δίκτυο χάρη σε 2 δικτυακους σκληρους)

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κουτι

έχω βρει αυτο εδω, αλλα προβληματιζομαι στο αν θα χωράει η κάρτα γραφικών
http://www.hacshop.gr/view.php?id=24988

οκ παιδια θα το αγορασω,
τωρα το θεμα ειναι να δω πως θα διαμορφωσω το σαλονι για να μην κραζει η μανα χαχα

Παιδια επανερχομαι στο θεμα και θελω την βοηθεια σας...Η προηγουμενη σκεψη δεν προχωρησε και πλεον βρισκομαι στην διαδικασια δημιουργιας ενος htpc.βασικα το κυριο θεμα ειναι η αναπαραγωγη mkv απροβληματιστα οπως και br iso.

Θα ηθελα κατι με οσο το δυνατον μικροτερο μεγεθος και χρηματα βλεπουμε.Οποιος εχει καποια καλη προταση ευχαριστω.

Εγώ φίλε να σου πω την αλήθεια το μηχάνημα που περιγραφής πιο πάνω είναι πολλή τρελό για να βλέπεις μόνο ταινειες, πρόσφατα εφτιαξα το δικό μου με πολύ μικρό κόστος , core2duo 2.80 , 2gb ram , nvidia 530, meridian sound , BR και πέντε σκληρούς πάνω , win7 professional , xbmc να ξεκινάει κατευθείαν και βλέπω ταινειες , μουσική απροβληματιστα

Ρίξε καμία πληροφορία.
Υπαρχουν ακόμα τα παλιά μηχανήματα η πας για καινούργιο μηχάνημα απο την αρχή.
Τι υλικό βλέπεις, Τι σε ενδιαφέρει, τι ενισχυτες-τηλεόραση έχεις η έχεις σκοπό να πάρεις, 3d etc...

Λόγω ελλειψης χρηματων το ειχα αφησει και επανερχομαι για μια ακομα φορα...και τελευταια ευχομαι...

Λοιπον λογω του οτι εχω mac και δεν θελω να ζοριζω το bootcamp για κανα παιχνιδακι θα ηθελα το htpc να μπορει να παιξει και κανενα game...

Παιδια εχω βρει αγοραση για την μητρικη μου...για να γλιτωσω χωρο ψαχνω για μητρικη micro atx για τον i7 μου...υπαρχει καμια ιδεα?γιατι δεν εχω βρει καμια μεχρι στιγμης...