Δημιουργία ταινίας απο αρχεία m2t

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,477
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Είπα μετά από κανα 2 χρόνια να μεταφέρω τις λήψεις που έχω κάνει με την Canon HD20 από τις κασσέτες στον υπολογιστή και από εκεί,είτε να έχω την κάθε μία σε ένα αρχείο που θα το μεταφέρω στον σκληρό του PS3 ,είτε να τις κάψω σε δισκάκια dvd.
Ξαναεγκατέστησα το πανάρχαιο Sony Vegas 7.0,σύνδεσα την κάμερα με firewire,ξεκίνησα το capture και όλα καλά μέχρι εκεί.
Έλα μου όμως που δεν θυμάμαι και δεν βρίσκω πως στο @#$%$##%%$ ενώνω όλα μαζί τα m2t αρχεία για να γίνουν μία ταινία...
Μπας και μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

τι να σου πω...και εγω με τα ιδια παιδεύωμαι
μια λύση ειναι να τα κάνεισ extract απο την καμερα σαν ενα αρχείο (εγω έχω το windv)
αλλίως..το sony δεν το κατέχω...το Pinnacle τωρα το έπιασα..και με λίγη δουλεία κάτι εκανα..αν σε ενδαφέρει πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω

δεν έχει να κάνει με δυσκολία,αλλά με αμνησία το πρόβλημά μου.Το Vegas είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα και μάλλον εύκολο στη χρήση.

Δεν θυμάμαι το interface του Vegas, αλλά καπου θα έχεις έναν clip browser (bin) όπου θα βλέπεις τα clip που έκανες capture. Ε αυτά τα παίρνεις και τα εισάγεις στην timeline. Εκεί θα κόψεις και θα ράψεις, θα τα βάλεις με τη σειρά που θες, θα προσθέσεις τα fx και μετά θα κάνεις export στο format που θες. Πάνω κάτω η ίδια λογική δλδ που έχουν όλα τα non linear editing προγράμματα.

Δεν θυμάμαι Σωκράτη πως ακριβώς το λέει η SONY στο Vegas. Μπορεί να το λέει και save as. Εγώ το premiere δουλεύω. Εκεί ότι θες. Στο vegas δεν θυμάμαι τα μενού. Πάνε και 3 χρόνια από τότε που το δούλευα. Μπορεί να είναι καποιο κουμπί πανω από την timeline, μπορεί να είναι και στο μενού στο file.