Δημιουργική Φωτογραφία

P1102419
P1102439 by Mhtsos Mhtsoy, on Flickr

DSC_4957

DSC_5008

DSC_5025

DSC_5045

Προσπάθεια για φωτογραφία με παγωμένες φούσκες σε ένα κτήριο-παρατηρητήριο στο δρυμό (δεν βρήκα καθόλου ζώα), αλλά θέλει πολύ, πάρα πολύ, τεχνική.
Έτσι η πρώτη φορά ήταν ψιλοχάλι και έπιασα τα οπτικά σχήματα (γυάλινα δηλαδή) για παιχνίδι με τον χειμωνιάτικο ήλιο.

Οι φουσκοπροσπάθειες θα συνεχιστούν με διαφορετικό εξοπλισμό...

Last edited:
Ώχ... Θα σκάσει μια μέρα, έτσι στα καλά του καθουμένου με 90άρη f3.5 στην om1/2... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Έπεσες και μέσα και έξω.
Εδώ απλά θα κάνω πατέντα με πλαστικό μπουκαλάκι και αντί για καλαμάκι (για τις φούσκες) μια πατέντα με σύρμα.
Σήμερα ήμουν με δίχως προετοιμασία και έγινε χάλι μαύρο το χέρι μου και η καμπίνα από τα ζουμιά.
Έμαθα το μάθημα μου, ιδίως στο πόσο κρύο πρέπει να είναι και η επιφάνεια και το υγρό...

Για τον 90αρη, αυτό θα γίνει άνοιξη ( ; μάλλον) όταν θα πάρω και ένα καλό diffuser για μαμούνια.
Χειμώνα δεν χρειάζεται τέτοιος φακός.

• Haha
Reactions: stratigos24
Για τον 90αρη, αυτό θα γίνει άνοιξη ( ; μάλλον) όταν θα πάρω και ένα καλό diffuser για μαμούνια.
Χειμώνα δεν χρειάζεται τέτοιος φακός.
Άντε καλορίζικος με το καλό να σου έρθει.!

Άντε καλορίζικος με το καλό να σου έρθει.!
Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε! :LOL:
Δεν τον αγόρασα ακόμη, θα περάσουν σίγουρα μερικοί μήνες (ή εξάμηνο) πριν γίνει η αγορά.

Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε! :LOL:
Δεν τον αγόρασα ακόμη, θα περάσουν σίγουρα μερικοί μήνες (ή εξάμηνο) πριν γίνει η αγορά.
Nαι, μωρέ, εντάξει... αν το αποφασίσεις τελικά λοιπόν, με το καλό να έρθει.