Δίνω

Μου περισσεύουν σε βινύλιο δύο Αριστουργήματα lo-fi, ήχος σκέτη ηλεκτρική λάσπη.
Τα χαρίζω αλλά μόνο σε fans τους: έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ειδικό γκρούπ. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ: ο ενδιαφερόμενος, πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον άλλα 2 άλμπουμ τους (σε βινύλιο ή σε CD, όχι σε ...άϋλα :antlers: )

album-this-nations-saving-grace.jpg

o716.jpg

Last edited:
Είναι πράγματι πολύ καλά άλμπουμ, πάρτε τα!

Να σημειώσω πως οι Byrds που μου χάρισε ο Κώστας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και οι Creedence Clearwater Revival, Rolling Stones, Talking Heads, Cowboy Junkies ect. που τα συνόδευαν

Συλλογή απο καμιά 40αριά cdιά του περιοδικού Audio.
Πρέπει να είναι πλήρης η σειρά, το πολύ να λείπουν ένα -δυό.
Δεν τα ακούω πια, αλλά σε κάποιον άλλον μπορεί να φανούν χρήσιμα.
Υπάρχουν κρυμένοι θυσαυροί σ αυτή τη συλλογή και σε κάθε περίπτωση δίνει ένα στίγμα για τα μουσικά πράγματα της τότε εποχής.
Θα το βάλω πρώτα στη μουσική και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, μετά στις αγγελίες.
Θα παίξει "αλγόριθμος":D αυτή τη φορά και όχι κλήρωση
(θα μετρήσουν τα ποστ στη Μουσική Κατηγορία, τα πόστ γενικά και η συμμετοχή στο Σωματείο)
Το πακέτο βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη.

Συλλογή απο καμιά 40αριά cdιά του περιοδικού Audio.
Πρέπει να είναι πλήρης η σειρά, το πολύ να λείπουν ένα -δυό.
Δεν τα ακούω πια, αλλά σε κάποιον άλλον μπορεί να φανούν χρήσιμα.
Υπάρχουν κρυμένοι θυσαυροί σ αυτή τη συλλογή και σε κάθε περίπτωση δίνει ένα στίγμα για τα μουσικά πράγματα της τότε εποχής.
Θα το βάλω πρώτα στη μουσική και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, μετά στις αγγελίες.
Θα παίξει "αλγόριθμος":D αυτή τη φορά και όχι κλήρωση
(θα μετρήσουν τα ποστ στη Μουσική Κατηγορία, τα πόστ γενικά και η συμμετοχή στο Σωματείο)
Το πακέτο βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη.

παρον....εχω αρκετα αλλα δεν τα εχω ολα (πολλα απο αυτα με τις μετακομισεις εχουν χαθει) ....βαλε με στην λιστα-bye-

Αφού ο Σπύρος έχει αρκετά και τα θέλει και ο Ζ. , δεν τα μοιράζεστε?

Ελάτε να τα πάρετε .

Κανονίζουμε ν ακούσουμε κιόλας.

Παραχωρω την θεση μου στον Στελιο (και στον Δημητρη Ζ εννοειται)....θα κανονισουμε αν ειναι να μοιραστουμε τις (υπεροχες) μουσικες που περιεχουν με αλλο τροπο...

Last edited:
Παραχωρω την θεση μου στον Στελιο (και στον Δημητρη Ζ εννοειται)....θα κανονισουμε αν ειναι να μοιραστουμε τις (υπεροχες) μουσικες που περιεχουν με αλλο τροπο...

Λοιπόν, έρχεστε και οι 3 και τα μοιράζετε.
Διαλέγετε όποια και όσα θέλει ο καθένας.

Σπυρο σ ευχαριστω πολυ
αλλα ολοι οι καλοι χωρανε παντου

.