ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΕ ATI

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,210
ΑΘΗΝΑ
θελω να διαχειριζομαι την καθε οθονη ξεχωριστα(αναλυση,refresh rate κτλ)απο τους catalyst σε ενα 19` LG και στην πλασμα pioneer 427xd.
γινεται?
σε μια συντομη προσπαθεια που εκανα ηταν να κανω κλωνους εναλλαξ...
τι κανω λαθος?

Θες να βλέπεις ταυτόχρονα και στις 2? Αν όχι, γίνεται να έχεις άλλη ανάλυση στην μία και άλλη στην άλλη...

Re: Απάντηση: ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΕ ATI

Θες να βλέπεις ταυτόχρονα και στις 2? Αν όχι, γίνεται να έχεις άλλη ανάλυση στην μία και άλλη στην άλλη...

που εισαι ρε Νεκταριε.....καιρο εχουμε να τα πουμε......!!!
θελω να βλεπω και στις 2με ξεχωριστες ρυθμισεις για την καθεμια.
διαφορετικα τι επιλογες εχω??

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΕ ATI

που εισαι ρε Νεκταριε.....καιρο εχουμε να τα πουμε......!!!
θελω να βλεπω και στις 2με ξεχωριστες ρυθμισεις για την καθεμια.
διαφορετικα τι επιλογες εχω??

Ελα ρε Τζιμ. Ευτυχώς δεν έχω πλέον πολλές ερωτήσεις οπότε δεν γράφω τόσο συχνά :flipout:

Από όσο ξέρω δεν γίνεται ο κλώνος να έχει άλλη ανάλυση. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

Μπορείς όμως να κάνεις 2 shortcuts στο desktop Και να αλλάζεις οθόνη από κει και κάθε οθόνη να έχει την δική της ανάλυση :antlers:

Δες λίγο τα προφίλ στον catalyst. Δεν έχω μπροστά μου το htpc για να σου πω λεπτομέρειες. Το απόγευμα θα μπορώ πάντως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΕ ATI

Ελα ρε Τζιμ. Ευτυχώς δεν έχω πλέον πολλές ερωτήσεις οπότε δεν γράφω τόσο συχνά :flipout:

Από όσο ξέρω δεν γίνεται ο κλώνος να έχει άλλη ανάλυση. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

Μπορείς όμως να κάνεις 2 shortcuts στο desktop Και να αλλάζεις οθόνη από κει και κάθε οθόνη να έχει την δική της ανάλυση :antlers:

Δες λίγο τα προφίλ στον catalyst. Δεν έχω μπροστά μου το htpc για να σου πω λεπτομέρειες. Το απόγευμα θα μπορώ πάντως.

μια απο τα ιδια....:2thumb22sup:

θα το δω το βραδακι και το "συζηταμε".....

Φυσικά και μπορεις να εχεις διαφορετικες ρυθμισεις σε καθε εξοδο. Δοκίμασε τις ρυθμίσεις και αν δεν βγάλεις ακρη ρωτα ξανα να σε βοηθησουν τα παιδια που εχουν ΑΤΙ

Φυσικά και μπορεις να εχεις διαφορετικες ρυθμισεις σε καθε εξοδο. Δοκίμασε τις ρυθμίσεις και αν δεν βγάλεις ακρη ρωτα ξανα να σε βοηθησουν τα παιδια που εχουν ΑΤΙ

εκτος απο διαφορετικες ρυθμισεις στο καθε monitor θελω να εχω -καποιες φορες-συγχρονως και στα 2 εικονα...

Αν θελεις να εχει ς και τις 2 ταυτοχρονα ανοιχτες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχεις διαφορετικες αναλυσεις , refresh κλπ. σε clone mode μονο σε extended (δηλ. προεκταση η μια της αλλης).