Direc tv vs nova

Ρε παιδιά τί λέτε τώρα.... , υπάρχει κάτι στην Ελλάδα που να είναι σχετικά φθηνό ; :confused:
Γιατί θα έπρεπε η Nova να κάνει την εξαίρεση ;
Πόσο κοστίζει ένα ψωμί , ένα κιλό τυρί .....
Ελλαδιστάν κύριοι , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! :angry:

Re: Απάντηση: Re: Direc tv vs nova

...ειδικά οι εκτελούντες διατεταγμένη υπηρεσία (Ψ.Ε)!!!

Δηλαδή όποιος διαφωνεί μαζί σου, εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία; Αποκλείεται τα επιχειρήματά του να είναι σωστά ή να έχεις εσύ λάθος; Ή υποστηρίζεις κάτι ή είσαι βαλτός; Καμία άλλη περίπτωση;

Αλήθεια το Ψ.Ε. τι σημαίνει?Το ψωμί έχει από 70 λεπτά έως 1 ευρώ,το τυρί καμιά 10αρια ευρώ,αναλόγως την μάρκα...χαχαχαχα:offtopic:

Εγώ πιστεύω πως η nova για τα Ελληνικά δεδομένα είναι εξαίρεση. Ποτέ δεν κάνει διακοπές, τηλ. εξυπηρέτηση άψογη, σου χαλάει ο δέκτης σου κάνουν επι τόπου ανταλλαγή κτλ. Καταλαβαίνω οτι το full pack είναι ακριβό, αλλά έχει βγάλει και πακέτα custom. Εδώ πας να βάλεις μια ADSL και σου βγάζουν το λάδι. Κάνουν 5 εβδομάδες!!! Είναι δυνατόν;;;; Δεν έχεις υπηρεσία και σε χρεώνουν κανονικά, αλλάζεις πάροχο και σε χρεώνουν και οι δύο για κανένα 3μηνο. Όλο για τη nova παραπονιόμαστε. Εγώ τα έχω βάλει με όλους τους άλλους. Προσωπικά έχω 24άρα γραμμή μαι συγχρονίσει στα 8Mbps. Πάω σπίτι και δεν είμαι ποτέ σίγουρος για το αν δουλεύει το σταθερό. Μπορεί να είναι ακριβή αλλά τουλάχιστον "παίζει" πάντα. Βαράτε τώρα.

Εγώ πιστεύω πως η nova για τα Ελληνικά δεδομένα είναι εξαίρεση. Ποτέ δεν κάνει διακοπές, τηλ. εξυπηρέτηση άψογη, σου χαλάει ο δέκτης σου κάνουν επι τόπου ανταλλαγή κτλ. Καταλαβαίνω οτι το full pack είναι ακριβό, αλλά έχει βγάλει και πακέτα custom. Εδώ πας να βάλεις μια ADSL και σου βγάζουν το λάδι. Κάνουν 5 εβδομάδες!!! Είναι δυνατόν;;;; Δεν έχεις υπηρεσία και σε χρεώνουν κανονικά, αλλάζεις πάροχο και σε χρεώνουν και οι δύο για κανένα 3μηνο. Όλο για τη nova παραπονιόμαστε. Εγώ τα έχω βάλει με όλους τους άλλους. Προσωπικά έχω 24άρα γραμμή μαι συγχρονίσει στα 8Mbps. Πάω σπίτι και δεν είμαι ποτέ σίγουρος για το αν δουλεύει το σταθερό. Μπορεί να είναι ακριβή αλλά τουλάχιστον "παίζει" πάντα. Βαράτε τώρα.
Ωχ τι το'θελες...χαχαχααχ τώρα να δεις τι έχεις να ακούσεις....:rifle:

Ολες οι δορυφορικές πλατφόρμες χωρίς διακοπές δεν λειτουργούν; Μόνη εξαίρεση τα sex view.

Τι προβλήματα να έχει η Nova; Έχουν μια καλή υποδομή και λειουργεί εντάξει.
Έχουν λείψει και τα λάθη του παρελθόντος, κυρίως με υπότιτλους που δεν εμφανίζονταν. Τα προβλήματα είναι σχεδόν στάνταρ από εκεί και πέρα. Και τα πιο περίπλοκα θέματα τα έχουν πιο ψαγμένοι χρήστες, οπότε αυτοί δεν περιμένουν από τα κοριτσάκια της Nova. Για άλλους δέκτες, πέρα από τον Panasat η απάντηση είναι "ΔΞ/ΔΑ", όλα καλά...

Αυτό που πρέπει να της αναγνωρίσουμε είναι ότι έχουν πολύ κόσμο στο customer's service. Άλλωστε σε όλες τις γαλέρες έβρισκαν κωπηλάτες... Και εκεί οι συνθήκες δεν είναι πολύ καλύτερες. Στους καιρούς που ζούμε πάντα θα βρίσκονται παιδιά που για ένα κομμάτι ψωμί (κυριολεκτικά) χάνουν την εργασιακή τους αξιοπρέπεια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Direc tv vs nova

...ειδικά οι εκτελούντες διατεταγμένη υπηρεσία (Ψ.Ε)!!!
Δηλαδή όποιος διαφωνεί μαζί σου, εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία; Αποκλείεται τα επιχειρήματά του να είναι σωστά ή να έχεις εσύ λάθος; Ή υποστηρίζεις κάτι ή είσαι βαλτός; Καμία άλλη περίπτωση;

Δηλαδή απο τους 170+ που διάβασαν το θέμα, γιατί μόνο εσύ ενοχλήθηκες ; Αγαπητέ μου, δεν διαφωνήσαμε πουθενά...γιατί απλά δεν είχαμε κάποια συζήτηση (ούτε πρόκειται, εξαιρουμένης της παρούσας).

Διαφωνείς ότι η "ακατανόμαστη" έχει άνθρωπους που διαβάζουν τα σχετικά φόρα, απο τα πιο ελαφρά έως τα πιο βαριά, χτενίζοντας άτομα, προφίλ και συμπεριφορά ώστε να προστατέψει το προϊόν της;

Διαφωνείς, ότι σε αντίθεση με αυτό που νομίζουμε, η αποδοχή ή απαξίωση τους προϊόντος τους από το κοινό έχει φτάσει στα αυτιά τους και έχει ληφθεί υπόψιν τους;

Αν συμφωνείς με τα ανωτέρω, γιατί να μην δεχτείς και ότι υπάρχουν άτομα που δουλειά τους είναι να "τονίζουν" και να "επισημαίνουν" τα θετικά του προϊόντος στους σχετικούς χώρους; Δεν θα μετρήσουμε σε αυτή την ομάδα τους "αυθόρμητους" υποστηρικτές που βλέπουν σε μια 14" και δεν έχουν επίγεια με άλλο τρόπο, αυτούς που το κάνουν από "υποχρέωση" γιατί εργάζονται σε αυτήν αλλά και ούτε τους "διαπλεκόμενους" με συνδρομή όσο μια τυρόπιτα.

Κατανοηθεί το διατεταγμένη υπηρεσία και το Ψ.Ε. (ψυχολογικές επιχειρήσεις που λένε και στον Ε.Σ);