Δισκος 5900 rpm. Θα παιξει σωστα?

nikos_f3n

New member
12 October 2010
65
Δραμα
Ειμαι στο ψαξιμο για σκληρο 1.5ΤΒ. Βρηκα τον seagate expansion 2ΤΒ στα 99ευρω αλλα ειναι 5900rpm και δεν ξερω αν θα εχω προβλημα στην αναπαραγωγη mkv (αν εχω κολληματα και σπασιματα)... ο δισκος θα παιζει στην TV samsung b650, τωρα εχω ενα wd elements και τα παιζει απροβληματιστα..

Οποιοσδήποτε δίσκος έχει κατασκευαστεί τα τελευταία 15 χρόνια έχει επιδόσεις πολλαπλάσιες από αυτές που απαιτεί το πιο απαιτητικό BluRay.

Αν μιλάμε για MKV, σου κάνει και δίσκος 20ετίας (αν έβρισκες έναν τέτοιο που να χωράει μέσα έστω και το sample από κάποιο mkv :p).

Ωραια το μονο που με εμποδιζει ειναι οτι ακουω πως οι seagate ειναι πολυ προβληματικοι, ειδικα ο συγκεκριμενος ο expansion...

αν είναι 2.5" ο elements, είναι στις 5400... όπως και οι περισσότεροι 3.5" WD GP...

ωπ, μπέρδεψα το elements το media player με τον essential τον εξωτερικό δίσκο... Ισχύει πάντως ότι δεν έχεις θέμα.

με δίσκο στις 5400 στροφές δεν έχεις πρόβλημα στην αναπαραγωγή οπότε και στις 5900.

Έχω ένα seagate 2TB στις 5900 στροφές που δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα και οι αναπαραγωγές γίνονται μία χαρά.

Μπορείς να κοιτάξεις σε samsung F3 και F4 στις 5400 στροφές, είναι πολύ καλοί

Για να μην ανοιξω καινούριο threat, και η ερώτηση μου ειναι κοντά στο θέμα σας να ρωτησω και γω λοιπον!!!

ενας εξωτερικος σκληρός με συνδεση usb 2.0 πανω σε media player θα παίξει απροβλημάτιστα αρχεία mkv ή full rip bluray χωρις κολληματα????

ευχαριστω εκ' των προτέρων

ανδρεας

Δημήτρη χρονια σου πολλα,γιορταζες προ ημερων,

δεν εχω κατασταλαξει σε καποιο σκληρό αλλα επειδη ο εσωτερικοσ του popcorn hour c200 εχει σχεδον γεμισει θελω να βαλω εναν εξωτερικο στα 2tb χωρητικοτητα....εχεις να μου κανεις καποια προταση????

παντως εναν εξωτερικο WD 500Gb που έχω τωρα πανω δεν εχω καποιο προβλημα!!!

Eγω δεν θα αγοραζα seagate εσωτερικο ή και εξωτερικο.Πλεον παει να γινει η πιο ζημιαρικη φιρμα.
Το c200 δεχεται 3.5" εσωτερικο δισκο.
Απο εξωτερικους usb βαλε οποιον θες.