DIY κορνα

Γνωμες για το συγκεκριμενο πωλητη εχει κανενας?Εχει αγορασει κανενας απο τον συγκεκριμενο?
https://secure.wilmslow-audio.co.uk...01_68?osCsid=e3ec64be3a319cd011a5944c050de9dd

Τι λενε αυτα τα κιτ?

Γειά σου.
Εγώ αγόρασα από αυτούς ενα ζευγάρι fostex και κάτι
ψιλολόγια για την κατασκευή καμπίνας και ήταν πολύ
τυπικοί σε όλη τη διαδικασία.
Και πολύ καλή συσκευασία.
Τους συνιστώ ανεπιφυλακτα.
Τώρα οσο αφορά για το κιτ της καμπίνας
δεν γνωρίζω.
Εγώ θα το φτιάξω μόνος μου.

Γειά σου.
Εγώ αγόρασα από αυτούς ενα ζευγάρι fostex και κάτι
ψιλολόγια για την κατασκευή καμπίνας και ήταν πολύ
τυπικοί σε όλη τη διαδικασία.
Και πολύ καλή συσκευασία.
Τους συνιστώ ανεπιφυλακτα.
Τώρα οσο αφορά για το κιτ της καμπίνας
δεν γνωρίζω.
Εγώ θα το φτιάξω μόνος μου.

Σε ευχαριστω.Μου εστειλαν καποιες τιμες για καμπινες,και αν δεν ειναι κανενα κολπο,και ειναι πραγματικα για ενα ζευγαρι,τοτε ειναι παμφτηνα.IMHO

σοβαροι μου φαινονται παντως, ειχα κοιταξει και εγω το website παλαιοτερα

Εκτιμώ ότι θα σου κοστίσουν πολύ τα μεταφορικά…
Τα ξύλα τα δίνεις παραγγελία και εδώ σε ξυλουργό.
Τα σχέδια θα τα βρεις στο site της fostex.

Εκτιμώ ότι θα σου κοστίσουν πολύ τα μεταφορικά…
Τα ξύλα τα δίνεις παραγγελία και εδώ σε ξυλουργό.
Τα σχέδια θα τα βρεις στο site της fostex.

λοιπων.Πηρα απαντηση.Θελουν 470 στερλινες για τις καμπινες,μεγαφωνα καλωδια κτλ,και εξοδα αποστολης.

Απο ελλαδα μονο ο μαραγκος θελει 800ε για τις καμπινες.:rifle:

λοιπων.Πηρα απαντηση.Θελουν 470 στερλινες για τις καμπινες,μεγαφωνα καλωδια κτλ,και εξοδα αποστολης.

Απο ελλαδα μονο ο μαραγκος θελει 800ε για τις καμπινες.:rifle:

Για ποια καμπίνα και μοντέλο μεγαφώνου μιλάμε για αυτό το κόστος ?
Επίσης σε ποια απο τις καταστάσεις φινιρίσματος καμπίνας που προσφέρουν αναφέρονται με αυτά τα λεφτά ?

Ο aroS3, ορθά θέτει ερωτήματα.
Γενικά εάν μιλάμε για έτοιμο το ηχείο εκτιμώ ότι δεν είναι άσχημη η τιμή. Έστω λοιπών ότι σου ζητάνε ~650 ευρώ όλο το πακέτο έτοιμα ηχεία βαμμένα και ένα ζευγάρι fostex με παράδοση στην πόρτα σου. Ειδικά εάν αναλογιστείς τον χρόνο και τον κόπο θα σου έπαιρνε να τα φτιάξεις όλα με το χέρι σου – και εφόσον δεν είσαι διατεθειμένος να τα φτιάξεις μόνος σου τότε η τιμή είναι καλή. Στην χειρότερη δεν θα χάσεις πολλά λεφτά εάν κάποτε αποφασίσεις να τα δώσεις μέσω αγγελίας και είμαι σίγουρος ότι θα ενδιαφερθούν πολλοί να τα αποκτήσουν.

Βέβαια, από την άλλη πλευρά λίγο πιο ψηλά (λιγότερο από τα διπλάσια λεφτά) κυκλοφορούν και μεταχειρισμένα ηχεία στην Ελλάδα. Επίσης εάν δεν κάνω λάθος υπάρχουν ορισμένοι κατασκευαστές στην Ελλάδα που πουλάνε κόρνες (θυμάμαι και κάποιους Κριτικούς στην τελευταία έκθεση) στα διπλά λεφτά αν δε με απατά η μνήμη μου.

Γενικά, έχεις ακούσει το συγκεκριμένο ηχείο? Προσωπικά το εκτιμώ άλλα έχω καιρό να ακούσω κάποια καλή υλοποίηση. Επίσης καλό είναι να σκεφτείς σοβαρά το χρώμα και τον όγκο του ηχείου ώστε σιγά-σιγά να σχεδιάζεις το πώς θα τοποθετηθεί και στον χώρο σου.

Το ηχειο ερχεται αποσυναρμολογημενο,και αβαφτο.Με μονο μερικες στερλινες περισσοτερο ερχονται και βαμμενα.Ειναι το κιτ με το 206E και την καμπινα με την κορνα που προτεινει η fostex.λαβυρινος την ονομαζουν.Παντως μονο για καμπινα οι μαστοροι εδω θέλουν 800ε

Σιγουρα θα προτιμουσα κανενα μεταχειρισμενο απο ελλαδα.δεν το συζητω.Το θεμα ειναι ποιος το δινει:)

Το ηχειο ερχεται αποσυναρμολογημενο,και αβαφτο.Με μονο μερικες στερλινες περισσοτερο ερχονται και βαμμενα.
...
Παντως μονο για καμπινα οι μαστοροι εδω θέλουν 800ε

Φοβάμαι ότι τα ίδια πάνω κάτω θα ζητάνε για τη συναρμολόγηση/βάφή του αποσυναρμολογημένου :-(

Λοιπων,εχουμε και λεμε
Απο ελλαδα καμπινες 800ε+κιτ απο αγγλια μεγαφωνα κτλ 300ε

Καμπινες και κιτ ασυναρμολογητα μαζι με αποστολη 470 στερλινες.

Να το επιχειρησω?Ξερει κανεις κανενα που να πωλει τα δικα του?-bye-

Το ηχειο ερχεται αποσυναρμολογημενο,και αβαφτο.Με μονο μερικες στερλινες περισσοτερο ερχονται και βαμμενα.Ειναι το κιτ με το 206E και την καμπινα με την κορνα που προτεινει η fostex.λαβυρινος την ονομαζουν.Παντως μονο για καμπινα οι μαστοροι εδω θέλουν 800ε

Σιγουρα θα προτιμουσα κανενα μεταχειρισμενο απο ελλαδα.δεν το συζητω.Το θεμα ειναι ποιος το δινει:)

Αυτα, δεν δινονται φιλε. Φτειαχνει ο καθενας τα δικα του.
Παραγγελνεις τα ξυλα και την κολλας. Αυτη η συγκεκριμενη ειναι και ευκολη αφου δεν εχει καθολου φαλτσα. Τα 206 απο Γερμανια περιπου 2,5 κατοσταρικα με τα μεταφορικα και αλλα τοσα περιπου για τα υπολοιπα. Θα σου μεινει και τεχνογνωσια για μελλοντικες κατασκευες:grinning-smiley-043.