DM500HD CCcam εγκατασταση

toukas

New member
22 August 2011
6
Καλησπέρα
Έχω αγοράσει τον 500hd και έχω εκταταστήσει το εξής image satdreamgr-image-v3.0-dm500hd.
Πως μπορώ να εκγαταστήσω την τελευταία έκδοση του CCcam?
Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία έκδοση έπρεπε να εμφανίζεται διαθέσιμη για download στη λίστα των emulators.Eκεί δεν ενφανίζει τίποτα (0/0) και επίσης όταν προσπαθώ να το κατευάσω manually απο εδώ http://www.dreamboxtool.com/CCcam/CCcam-2-2-1---The-Gemini2-Project.html για να το βάλω στο tmp με ftp και ακολούθως να το κάνω εγκατάσταση από το blue panel,ενώ μου βγάζει εγκατάσταση επιτυχής δεν μου το εμφανίζει στο μενού.
Ευχαριστώ

Φίλε να είσαι καλά,το δοκίμασα,και οι παπαριές λύθηκαν και πιο στρωτό και καλό φένεται σαν image.

Καλησπέρα
Έχω αγοράσει τον 500hd και έχω εκταταστήσει το εξής image satdreamgr-image-v3.0-dm500hd.
Πως μπορώ να εκγαταστήσω την τελευταία έκδοση του CCcam?
Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία έκδοση έπρεπε να εμφανίζεται διαθέσιμη για download στη λίστα των emulators.Eκεί δεν ενφανίζει τίποτα (0/0) και επίσης όταν προσπαθώ να το κατευάσω manually απο εδώ http://www.dreamboxtool.com/CCcam/CCcam-2-2-1---The-Gemini2-Project.html για να το βάλω στο tmp με ftp και ακολούθως να το κάνω εγκατάσταση από το blue panel,ενώ μου βγάζει εγκατάσταση επιτυχής δεν μου το εμφανίζει στο μενού.
Ευχαριστώ

Φίλε να είσαι καλά,το δοκίμασα,και οι παπαριές λύθηκαν και πιο στρωτό και καλό φένεται σαν image.

Φίλε μου αν πήγαινες στο new menu/download/sifpanel satdreamgr θα έβρισκες αυτό που ήθελες να κατεβάσεις με ένα κλικ.......
Τις φωτογραφίες της παρουσιάσης του image αν έβλεπες δεν χρειαζόταν καν να ρωτήσεις.-
Τώρα αυτά που γράφεις στο δεύτερο ποστ σου, ας μην τα σχολιάσω καλύτερα.-

Επειδή τώρα το έβγαλα,το new menu/download που ήταν ρε φίλε,γιατί τα έψαξα και δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι το προϋγούμενο image ήταν καλύτερο?
Δεν είμαι και ιδιαίτερα σχετικός αλλά αυτό που έβαλα μου φένεται καλύτερο.

Πατώντας μενού/εγκατάσταση βλέπεις το new menu.-

Προσωπικά πιστεύω ότι και τα δύο image είναι πολύ καλά.-

Ο κάθε χρήστης φυσικά χρησιμοποιεί αυτό που του αρέσει περισσότερο.-

Παίδες συγγνώμη για το άσχετο. Στον δέκτη που έχω τώρα έχω ένα Viaccess cam με την επίσημη κάρτα του HD Suisse. Θα μπορεί να παίξει αυτή η κάρτα στον DM500HD?

Re: Απάντηση: DM500HD CCcam εγκατασταση

Ναι μπορεί να παίξει!! :a0210:
σε παρακαλω αν θελεις μου λες τον τροπο εχω εναν humax 5400 και αυριο μου ερχετε ο DM500HD και επειδη δεν εχω ασχοληθει με τον συγκεκριμενο δεκτη δεν ξερω πολλα γι αυτον απλα διαβαζοντας και ας ελπισουμε πως θα τα καταφερω με τη βοηθεια σας