DM600 με black remote. Είναι αυθεντικός;

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Παράγγειλα από technixx.gr ένα DM600 μαύρο, και μου ήρθε με μαύρο τηλεκοντρόλ. Επειδή παλαιότερα όσους είχα πάρει είχαν το γνωστό γκρι τηλεκοντρόλ, μου φαίνεται ύποπτο για κλώνος. Ξέρει κανείς αν όντως οι μαύροι DM600 έχουν πλέον μαύρο τηλεκοντρόλ;

Δεν υπάρχει αυτό το plugin στο gemini 4.60 . Δε ξέρω αν υπάρχει σε νεότερα images ή αν είναι μόνο στα επίσημα images της dream.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που παραθέτει η DMM στη σελίδα της ο δέκτης έρχεται με το κλασικό γκρι τ/χ.
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο του δικού σου?

DM600PVR_bb_reflex.jpg

Είναι ακριβώς το ίδιο με το γνωστό αυθεντικό αλλά σε μαύρο. Το έχω δώσει στο φίλο μου και δεν το έχω τώρα για να το βγάλω, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω.

Μάλλον θα στείλω ένα email στην dream multimedia.

Ήμαρτον!
Αυτή η ιστορία με τους αυθεντικούς ή όχι DB, μου θυμίζει την άλλη με τους κατασκευαστές λογισμικού και τους ιούς (όνομα και μη χωριό), που μας κάνει να χρειαζόμαστε antivirus προγράμματα.
Δηλαδή γιατί να μη ξρουμε τί αγοράζουμε?
Μήπως έχει βάλει και η Dream το χεράκι της?
Σχετικό και άσχετο
Αν νομίζετε ότι η φωτό δείχνει BMW X3, δείτε καλύτερα και ψάξτε στο google για "SCEO"
Carscoop_Sceo_0.jpg

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους κλώνους, αρκεί να έχω πληρώσει για κλώνο. Τον συγκεκριμένο DM600 τον πλήρωσα 200 ευρώ. Κλώνο βρίσκω με 130.

Έχω στείλει email στην dream-multimedia και αναμένω.

Απάντησε η dream-multimedia. Επισυνάπτω:

Thank you for your interest in our product.
Yes, there was a charge delivered, which includes black remote controls.
If you want to be sure, that you have bought an orignal dreambox, please check
the following link for verification.
http://www.dream-multimedia-tv.de/en/authenticity-test
For further questions please do not hesitate to contact us.

Άρα υπάρχουν αυθεντικοί με μαύρα τηλεκοντρόλ.