DM800/blackhole 0.11....γρήγορη ερώτηση

l_square

New member
28 May 2007
15
Στη λίστα "ΟΛΑ" ως γνωστόν κάνεις "short" αλφαβητικά τα services, σύμφωνα με την αλφάβητο όπως είναι στο remote.
Τα πλήκτρα 1,2,3,4 όμως είναι κατηλημένα με συντομεύσεις.
Πως μπορώ να παρακάμψω τη συντόμευση και να ψάξω για όλες τις υπηρεσίες που αρχίζουν λ.χ. από "Α" αφού πατώντας 1 επιλέγω αναγκασικά τη συντόμευση;

Ελπίζω να έγινα κατανοητός

thx-bye-

Για μένα έγινες. Δε βρήκα λύση, αν και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Το "ALL" είναι η γενική λίστα των καναλιών στη βάση δεδομένων του δέκτη και ουσιαστικά ο χρήστης δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτήν. Δοκίμασε να διαγράψεις κάποιο κανάλι και την επόμενη στιγμή θα το δεις να ξεφυτρώνει και πάλι.

Στη λίστα "ΟΛΑ" ως γνωστόν κάνεις "short" αλφαβητικά τα services, σύμφωνα με την αλφάβητο όπως είναι στο remote.
Τα πλήκτρα 1,2,3,4 όμως είναι κατηλημένα με συντομεύσεις.
Πως μπορώ να παρακάμψω τη συντόμευση και να ψάξω για όλες τις υπηρεσίες που αρχίζουν λ.χ. από "Α" αφού πατώντας 1 επιλέγω αναγκασικά τη συντόμευση;

Ελπίζω να έγινα κατανοητός

thx-bye-

Δύο φορές μπλε κουμπί, Blackhole EPG Panel, απενεργοποιείς την επιλογή "EPG Buttons on Channel list" (ή κάπως έτσι, δε το θυμάμαι απ' έξω)

Δύο φορές μπλε κουμπί, Blackhole EPG Panel, απενεργοποιείς την επιλογή "EPG Buttons on Channel list" (ή κάπως έτσι, δε το θυμάμαι απ' έξω)

Ναι ρε πάιχτη...... είσαι φωτιά....:aktion033:

Εχει κατι η τελευταια εκδοση του blackhole γιατι εχω ενα τρομερο προβλημμα με τα skins οταν παω να περασω ενα skin και ειναι στο τελος η καταληξη HD αρχιζει το δραμα το βαζεις σου λεει κανω restart GUI και μετα αυτο ηταν η μπαρα εκει που λεει dream multimedia κανει boot συνεχεια και δεν γινεται τιποτα και η TV διχνει την εικονα που εχει το black hole οταν κανει boot!
Απο εκει και περα βγαζεις τον μετασχηματιστη μεχρι να ξεκοληση και μετα boot απο ενα αλλο image με το barry allen και πας απο το barry allen και το σβηνεις!

Re: Απάντηση: DM800/blackhole 0.11....γρήγορη ερώτηση

Εχει κατι η τελευταια εκδοση του blackhole γιατι εχω ενα τρομερο προβλημμα με τα skins οταν παω να περασω ενα skin και ειναι στο τελος η καταληξη HD αρχιζει το δραμα το βαζεις σου λεει κανω restart GUI και μετα αυτο ηταν η μπαρα εκει που λεει dream multimedia κανει boot συνεχεια και δεν γινεται τιποτα και η TV διχνει την εικονα που εχει το black hole οταν κανει boot!
Απο εκει και περα βγαζεις τον μετασχηματιστη μεχρι να ξεκοληση και μετα boot απο ενα αλλο image με το barry allen και πας απο το barry allen και το σβηνεις!

Η λυση στο προβλημα σου ειναι απλη και δεν χρειαζεται να σβησεις κανενα ιματζ με κανενα BA. Την ωρα που παει να περασει το νεο σκιν και τρωει το σκαλωμα εσυ εισαι μεσα με FTP και του σβηνεις το folder του skin που πας να περασεις. Τα folder των skin εχουνε το ονομα του το καθενα και βρισκονται στο folder /usr/share/enigma2/
Με το που κανεις delete oλο το folder του skin που σου κανει την κομπλα απο μονο του επειδη δεν το βρισκει παει και βαζει το default του SD skin. Απο κει και περα μπορεις να κανεις install οτιδηποτε αλλο skin και να δοκιμασεις.

Ποο φιλε με εσωσες,,και το ψαχνω μηνες

Ερώτηση 2:

εκανα copy στο /temp το "enigma2-plugin-extensions-gsfsubs_1.5.0_mipsel.ipk", αλλά στο software managment, manual install, from flash, γράφει "not found".. (blackhole v0.11) Τι κάνω λάθος;

PS sorry που το ποστάρω εδώ αλλά το αντίστοιχο thread, που είναι και sticky ,πρέπει να είναι ανενεργό για καιρό...

Ερώτηση 3:

Υπάρχει αντίστοιχο plugin σαν το φοβερό midnight commander στο pli?

Απάντηση: Re: DM800/blackhole 0.11....γρήγορη ερώτηση

Πως μπορώ ν' αλλάξω την http port;

Αν εννοείς το port του web interface, default είναι το 80 και καλό είναι να μην το αλλάξεις γιατί ενδέχεται να μπεις σε περιπέτειες...
Για ποιο λόγο το θέλεις αυτό;

Re: Απάντηση: Re: DM800/blackhole 0.11....γρήγορη ερώτηση

Αν εννοείς το port του web interface, default είναι το 80 και καλό είναι να μην το αλλάξεις γιατί ενδέχεται να μπεις σε περιπέτειες...
Για ποιο λόγο το θέλεις αυτό;
Αυτό εννοώ. Νομίζω οτι σε μερικά images ειναι default η 8080.
Θέλω να κανω port forward την https από το ρουτερ μου για να ανοίγω το enigma στο web interface απο το pc της δουλειάς...
Κανένας ιδιαίτερος λόγος, απλά να δω αν μπορώ να κάνω streaming....

Re: Απάντηση: Re: DM800/blackhole 0.11....γρήγορη ερώτηση

Αυτό εννοώ. Νομίζω οτι σε μερικά images ειναι default η 8080.
Θέλω να κανω port forward την https από το ρουτερ μου για να ανοίγω το enigma στο web interface απο το pc της δουλειάς...
Κανένας ιδιαίτερος λόγος, απλά να δω αν μπορώ να κάνω streaming....

Καταρχας δεν χρειαζετε να αλλαξεις το πορτ. Απλα στο ρουτερ σου θα κανεις forward καποιο αλλο πορτ ωστε να χτυπαει το πορτ 80 του dream σου.
Οσον αφορα το streaming δεν το βλεπω φιλε μου, εκτος αμα υπαρχει παροχος που δινει παραπανω απο 1024k upload και δεν το ξερω..-bye-