DM800 Err01: NO CA FOUNDΑγόρασα ένα κλώνο dm800 και μετά το φλασαρισμα δεν δουλεύει κ

c.yiannis

New member
6 January 2010
34
Αγόρασα ένα κλώνο dm800 και μετά το φλασαρισμα δεν δουλεύει και βγάζει αυτό το μήνυμα Err01: NO CA FOUND

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό
http://www.dreamboxclones.co.cc/patched-images/

Code:
Patched images

All of the following images are patched for the Dreambox DM800 HD with SIM 2.01 ONLY (please check if your box has a SIM 2.01 sticker first)…

Gemini 4.70 (SIM 2.01 only)
Gemini 4.60 (SIM 2.01 only)
Nabilosat Blackhole 12 (SIM 2.01 only)
Gemini 4.5 (SIM 2.01 only)

All of the following images are patched for the Dreambox DM800 HD with bootloader version 72…

Gemini 4.70
Gemini 4.60
Nabilosat Blackhole 12
Gemini 4.5
Nabilosat Blackhole 11
Gemini 4.4
PLi Jade 3

Οι κλώνοι δεν κάνουν για φλασαρίσματα.
Οι κλώνοι δεν κάνουν για το χόμπι.
Για τους κλώνους ισχύει πολύ η κουβέντα:

"If it ain't broke, don't fix it"

Οι κλώνοι ρυθμίζονται μιά φορά, και όταν λειτουργούν αφήνονται.​

Οι κλώνοι δεν κάνουν για φλασαρίσματα.
Οι κλώνοι δεν κάνουν για το χόμπι.
Για τους κλώνους ισχύει πολύ η κουβέντα:

"If it ain't broke, don't fix it"

Οι κλώνοι ρυθμίζονται μιά φορά, και όταν λειτουργούν αφήνονται.​
Λαθος φίλε μου. Εγώ έχω κλώνους τον 500 και τον 800 και τους εχω αλλάξει τα φώτα στα φλασαρίσματα και σε πληροφορώ ότι δεν παθαίνουν τίποτα. Ο ξάδερφός πήρε από αντιπροσωπεία τον 800αρη και τον γύρισε δύο φορές πίσω λόγω κολλημάτων στις εγγραφές με το ίδιο ίματζ που φορούσε ο δικός μου(ο οποίος ήρθε με ανεμιστηράκι στον επεξεργαστή). Τώρα αναγκάστηκε να βάλει και αυτός ανεμιστηράκι καιέλυσε το πρόβλημα του.

Καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι σε ότι δεν ξέρουμε, γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Για μένα προσωπικά οι κλώνοι είναι τίμια μηχανάκια για αυτούς που δεν μπορούν να αγοράσουν αυθεντικούς- και πίστεψέ με είναι πολλοί- και με σωστή χρήση μπορούν να κάνουν ότι και οι αυθεντικοί, ίσως κάποιες φορές με λίγες παραχωρήσεις.

Φιλικά πάντα

:fahne90:Ανδριανός:fahne90: